Varaa aika huoltoon

Jyväskylä, Tampere ja Hollola ajanvaraus!
Täytä auton tekniset tiedot automaattisesti syöttämällä rekisterinumerosi alle.


Mikan ja Anssin Autohuolto Oy avasi toisen toimipisteensä kesäkuun alussa Tampereen Sarankulmaan, Patamäenkatu 5:een. Ovipumput ovat käyneet ensimmäisen aukiolokuukauden kuumana, ja korjaamon nostureiden läpi on mennyt jo toista sataa autoa. Olemme tuoneet Tampereen autohuoltokenttään Jyväskylässä hyväksi todetun palvelukeskeisen autohuoltokonseptin ja pyrimme kehittämään sitä jatkuvasti. Ja kukapa muu olisi oikea taho kertomaan onnistumisestamme, kuin asiakkaamme. Videolla Noora Toivanen kertoo ensimmäisestä kokemuksestaan Mikan ja Anssin autohuollosta Tampereella!

"Kertakaikkiaan positiivinen autohuoltokokemus, en ole yleensä niistä oikein piitannut"

Noora Toivanen
Tampere

Asiakaslähtöistä autohuoltoa

– Tosi selkeästi kerrottiin mitä autolle on tehty, ja mitä tullaan tekemään kun tuli vielä lisäremppaa, Toivanen kertoo saamastaan palvelusta Mikan ja Anssin autohuollossa. Pyrimme minimoimaan kaikenlaiset yllätykset jokaisen huollon yhteydessä, eikä autolle tehdä mitään ylimääräistä ilman asiakkaan informointia asiasta. 

– Suosittelinkin huoltoa jo omalle isälle, sillä hänelläkin on autoremppaa tiedossa, ja bongasin heti että täällä on siistit tilat ja viihtyisän näköinen paikka, Toivanen jatkaa.

 

Autohuolto sinun ehdoillasi

Mikan ja Anssin autohuolto Tampere on avoinna ma-pe 7.30-17.00. Jokaisen huollon ajaksi tarjoamme sijaisauton veloituksetta käyttöösi, joten et jää ilman autoa, vaikka remontti veisi aikaakin. Meiltä löytyy kaikkien automerkkien uudenkarheat diagnostiikkatyökalut sekä huoltovälineet, eikä uuden auton takuu katkea meillä huollettaessa. Mikäli autossasi on käytössä sähköinen huoltokirja, voidaan se täyttää meillä ilman ongelmia! 

Toimipaikat

Meistä

Mikan & Anssin Autohuolto Oy on täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo Jyväskylässä, Tampereella ja Hollolassa. Autokorjaamoissa on uudet huoltotilat ja autodiagnostiikkalaitteet, jotka takaavat asianmukaisen ja nykyaikaisen autohuollon autoon kuin autoon.

Seuraa meitä

© 2021 MA-Autohuolto | JVmedia

Nyt kaikkiin huoltoihin ja korjauksiin

3 vuotta

maksuaikaa

Maksutavan tarjoaa Collector Bank