Varaa aika huoltoon

Jyväskylä ja Tampere ajanvaraus!
Täytä auton tekniset tiedot automaattisesti syöttämällä rekisterinumerosi alle.


Kuinka tuunaat Corollasi nopeammaksi?

liekit

Jokaisen teinin haave on saada nopea, edullinen ja äänekäs auto. Tilin saldo asettaa usein kuitenkin tietyt rajoitteet tälle haaveelle, mutta ei hätää! Me kerromme, miten saat pienillä, mutta huomattavilla muutoksilla varmasti nopean ja katu-uskottavan asfaltinnielijän!

Spoileri

Ehkä se tärkein yksittäinen palanen, kun rakennetaan kilpuria. Spoilerin tehtävä on liimata takarenkaat tiehen ja sitä valittaessa on tärkeää muistaa ainakin kaksi asiaa: leveys ja kerrosten määrä. Alla olevasta kuvasta voit ottaa mallia optimaalisesta spoilerista.

spoileri
Optimaalinen spoileri

Helmat ja puskurit

Myös auton helmat on hyvä vaihtaa aerodynaamisemmaksi, sillä jo pienissä vauhdeissa auton ilmavirtoja on hyvä ohjata niin, että auton renkaat imeytyvät tiehen. On myös tärkeää vaihtaa auton etu- ja takapuskuri matalammaksi, jotta auton jäähdytys toimii maksimaalisella tasolla ja pakokaasut ohjautuvat oikeaan suuntaan, eli taaksepäin.

Liekit

Tämä väheksytty, ja hiukan yleisesti jopa halveksittu ominaisuus on auton kyljissä roihuavat liekkitarrat. Niiden vaikutus auton uskottavuuteen ja nopeuteen on kiistaton, joten mitä enemmän liekkejä autoon saadaan kiinnitettyä, sitä paremmin auto toimii. Kovilla pakkasilla liekeillä on myös vaikutusta auton käynnistymisvarmuuteen. Liekkejä nähdään paljon varsinkin autojen pikkuveljissä, mopoautoissa.

flames
Optimaalinen liekkikuvio

Musiikki

Seuraavalla ominaisuudella ei pystytä vaikuttamaan auton nopeuteen, mutta vaikutukset kaikkeen muuhun teinin elämässä ovat kiistattomat. Tupla 12-tuumaisten pauhatessa takakontissa pystyy teini mihin vaan. Kun kaiuttimien voimakkuus on tarpeeksi suuri, ei edes musiikkikappaleella ole merkitystä. Mikään ei myöskään hivele niin paljon teinin itsetuntoa, kuin itse puukäsitöissä tehty kotelo bassoille.

(Mikan ja Anssin autohuolto ei missään nimessä suosittele ketään ajamaan ylinopeutta tai vaarantamaan muita julkisilla teillä!)

Toimipaikat
Meistä

Mikan & Anssin Autohuolto Oy on täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo Jyväskylässä ja Tampereella. Autokorjaamossa on uudet huoltotilat ja autodiagnostiikkalaitteet jotka takaavat asianmukaisen ja nykyaikaisen autohuollon autoon kuin autoon.

Seuraa meitä

© 2018 MA-Autohuolto