Varaa aika huoltoon

Jyväskylä, Tampere ja Hollola ajanvaraus!
Täytä auton tekniset tiedot automaattisesti syöttämällä rekisterinumerosi alle.


Kuinka tuunaat Corollasi nopeammaksi?

spoileri

Jokaisen teinin haave on saada nopea, edullinen ja äänekäs auto. Tilin saldo asettaa usein kuitenkin tietyt rajoitteet tälle haaveelle, mutta ei hätää! Me kerromme, miten saat pienillä, mutta huomattavilla muutoksilla varmasti nopean ja katu-uskottavan asfaltinnielijän!

Spoileri

Lauantai 1.6. oli Mikan ja Anssin autohuollolle historiallinen päivä. Sinä päivänä Keski-Suomen suurimmasta monimerkkikorjaamosta tuli virallisesti korjaamoketju, kun yrityksen toinen toimipiste, Mikan ja Anssin autohuolto Tampere, avattiin Tampereelle. Tampereen liikkeen avajaisia vietettiin Sarankulmassa Patamäenkatu 5:ssa aurinkoisessa säässä. – Ihmiset olivat hyvin löytäneet avajaispaikalle ihastelemaan tuliterää halliamme, kertoo yrittäjä Mika Kauppinen. Avajaispäivälle oli varattu ohjelmaa kahvien ja makkaranpaiston lisäksi myös Tv-arvonta.

spoileri
Optimaalinen spoileri

Helmat ja puskuri

Myös auton helmat on hyvä vaihtaa aerodynaamisemmaksi, sillä jo pienissä vauhdeissa auton ilmavirtoja on hyvä ohjata niin, että auton renkaat imeytyvät tiehen. On myös tärkeää vaihtaa auton etu- ja takapuskuri matalammaksi, jotta auton jäähdytys toimii maksimaalisella tasolla ja pakokaasut ohjautuvat oikeaan suuntaan, eli taaksepäin.

Liekit

Tämä väheksytty, ja hiukan yleisesti jopa halveksittu ominaisuus on auton kyljissä roihuavat liekkitarrat. Niiden vaikutus auton uskottavuuteen ja nopeuteen on kiistaton, joten mitä enemmän liekkejä autoon saadaan kiinnitettyä, sitä paremmin auto toimii. Kovilla pakkasilla liekeillä on myös vaikutusta auton käynnistymisvarmuuteen. Liekkejä nähdään paljon varsinkin autojen pikkuveljissä, mopoautoissa.

liekit
Optimaaliset liekkikuviot

Musiikki

Seuraavalla ominaisuudella ei pystytä vaikuttamaan auton nopeuteen, mutta vaikutukset kaikkeen muuhun teinin elämässä ovat kiistattomat. Tupla 12-tuumaisten pauhatessa takakontissa pystyy teini mihin vaan. Kun kaiuttimien voimakkuus on tarpeeksi suuri, ei edes musiikkikappaleella ole merkitystä. Mikään ei myöskään hivele niin paljon teinin itsetuntoa, kuin itse puukäsitöissä tehty kotelo bassoille.

(Mikan ja Anssin autohuolto ei missään nimessä suosittele ketään ajamaan ylinopeutta tai vaarantamaan muita julkisilla teillä!)

Päivi Rantanen
Päivi Rantanen
@paivirantanen
Read More
Loistava asiantunteva palvelu. Nopeasti auto kuntoon. Suosittelen Tampereen toimipistettä.
Tarja Tainio
Tarja Tainio
@tarjatainio
Read More
Eilen renkaat piti pahan äänen ja aamulla klo 7:15 soitin Mikalle& Anssille ja kysyin saisiko heti apua 😱 Täyttä on mutta tuo tänne niin katsotaan mikä on kyseessä. Menin heti paikalle ja pyysivät odottamaan ja ota kuppi kahvia ☕️ katsotaan heti. Kivi sinne ilmeisesti oli mennyt hiekkatiellä kun on tullut nyt ajeltua .. 15minuuttia ja homma oli tsekattu😅 Mitä maksaa? No ei tällä kertaa mitään kun varsinaista vikaa ei löytynyt ja kirskuntaa ei kuulunut enää😅 Iso kiitos loistavasta, nopeasta ja erittäin ystävällisestä palvelusta. Tulen toistekin 😊
Rosamaria Sinervä
Rosamaria Sinervä
@rosamariasinerva
Read More
Erittäin hyvää palvelua, sijaisauto siisti ja erittäin hyvä lisä👍🏽😎 suosittelen
Previous
Next
Facebook
Twitter
LinkedIn

Toimipaikat

Meistä

Mikan & Anssin Autohuolto Oy on täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo Jyväskylässä, Tampereella ja Hollolassa. Autokorjaamoissa on uudet huoltotilat ja autodiagnostiikkalaitteet, jotka takaavat asianmukaisen ja nykyaikaisen autohuollon autoon kuin autoon.

Seuraa meitä

© 2022 MA-Autohuolto | JVmedia