Varaa aika huoltoon

Jyväskylä, Tampere ja Hollola ajanvaraus!
Täytä auton tekniset tiedot automaattisesti syöttämällä rekisterinumerosi alle.


MA-erämaksu – Maksa autohuolto erissä

MA-erämaksu Mikan ja Anssin Autohuolto

MA-erämaksu mahdollistaa huoltokustannusten ja varaosien laskun jakamisen kätevästi eriin. Valitessasi maksutavaksi MA-erämaksun, saat 30 päivää korotonta maksuaikaa!

MA-erämaksu jakaa auton huolto-, korjaus- ja varaosakulut usealle kuukaudelle

Mikan ja Anssin Autohuollossa voit maksaa kaikki huollot haluamissasi erissä, olipa kyseessä sitten renkaiden vaihto, nelipyöräsuuntaus tai määräaikaishuolto. Esimerkiksi:

  • Longlife-määräaikaishuolto (Audi) 259€ = n. 11€/kk (36kk)
  • Automaattivaihteiston öljynvaihto huuhtelumenetelmällä alk. 379€ = n. 14€/kk (36kk)
  • Uudet kesärenkaat + nelipyöräsuuntaus n. 280€ + 89€ = n. 14€/kk (36kk)

Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden huoltaa autonsa

Vaikka tämän hetkinen maailmantilanne kiristää monen kukkaron nyörejä, ei varsinkaan auton välttämättömiä huoltoja, kuten määräaikaishuoltoja kannata laiminlyödä. MA-erämaksu pyrkii keventämään auton huoltamisesta johtuvaa taloudellista rasitusta kuukausitasolla jakamalla kustannukset eriin asiakkaan haluamalla tavalla. Osamaksu kattaa niin huoltotyön kuin varaosatkin. Hyödykesidonnainen kertaluotto mahdollistaa yhden ostoksen maksamisen erissä, eikä sido sinua pysyvään luottosuhteeseen.

Voit myös valita maksutavaksi 30 päivän korottoman maksuajan, jolloin lasku erääntyy seuraavaan kuukauden viimeisenä päivänä.

Autohuolto ilman lähikontaktia

Lanseerasimme korona-tilanteen vuoksi asiakkaidemme käyttöön Mikan ja Anssin Autohuolto Noutopalvelun, jossa henkilökuntamme noutaa autosi ja palauttaa sen huollon jälkeen takaisin. Myös MA-erämaksu on käytössä Noutopalvelussa, jolloin laskutustiedot täytetään puhelimitse!

Mikäli tarvitset sijaisautoa huollon ajaksi, voidaan myös se toimittaa ja sopia avaintenvaihdosta tapauskohtaisesti.

Huomioimme kaikessa toiminnassamme vallitsevat olosuhteet. Kaikki huollossa olevat autot ja asiakkaan käyttöön annettavat sijaisautot puhdistetaan sisältä huolellisesti ja pyrimme välttämään lähikontaktia kaikissa tilanteissa. Toimipisteidemme ulkopuolella on lukitut postilaatikot joihin huoltoon tulevien autojen avaimet voi jättää.

 

Katso MA-erämaksu -ehdot täältä!

Tee MA-erämaksu -ennakkoluottokysely:

MA-Erämaksulle on nyt mahdollista tehdä ennakkoluottokysely lähettämällä tekstiviestin numeroon 0404 800 900. Tekstiviestiin Henkilötunnus Postinumero MA esim. (123456-789X 00100 MA) saat päätöksen paluuviestinä.

Päivi Rantanen
Päivi Rantanen
@paivirantanen
Read More
Loistava asiantunteva palvelu. Nopeasti auto kuntoon. Suosittelen Tampereen toimipistettä.
Tarja Tainio
Tarja Tainio
@tarjatainio
Read More
Eilen renkaat piti pahan äänen ja aamulla klo 7:15 soitin Mikalle& Anssille ja kysyin saisiko heti apua 😱 Täyttä on mutta tuo tänne niin katsotaan mikä on kyseessä. Menin heti paikalle ja pyysivät odottamaan ja ota kuppi kahvia ☕️ katsotaan heti. Kivi sinne ilmeisesti oli mennyt hiekkatiellä kun on tullut nyt ajeltua .. 15minuuttia ja homma oli tsekattu😅 Mitä maksaa? No ei tällä kertaa mitään kun varsinaista vikaa ei löytynyt ja kirskuntaa ei kuulunut enää😅 Iso kiitos loistavasta, nopeasta ja erittäin ystävällisestä palvelusta. Tulen toistekin 😊
Rosamaria Sinervä
Rosamaria Sinervä
@rosamariasinerva
Read More
Erittäin hyvää palvelua, sijaisauto siisti ja erittäin hyvä lisä👍🏽😎 suosittelen
Previous
Next
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Toimipaikat

Meistä

Mikan & Anssin Autohuolto Oy on täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo Jyväskylässä, Tampereella ja Hollolassa. Autokorjaamoissa on uudet huoltotilat ja autodiagnostiikkalaitteet, jotka takaavat asianmukaisen ja nykyaikaisen autohuollon autoon kuin autoon.

Seuraa meitä

© 2021 MA-Autohuolto | JVmedia