Varaa aika huoltoon

Jyväskylä, Tampere ja Hollola ajanvaraus!
Täytä auton tekniset tiedot automaattisesti syöttämällä rekisterinumerosi alle.


MA-Lasku

MA-Lasku

MA-laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina 30 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi ostopäivästä 30 päivän päähän. (* Maksuaikakorko on 0 %, laskuun lisätään 5€ maksutapalisä)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi 3% (väh. 10€ ostoksesta), maksimissaan 36kk aikana. Maksimi luottosumma on 3000€. Suuremmissa luotoissa (+3000€) auttaa Svea Storepay.

Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

MA-laskua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä muut saatavien perinnästä annetun lain mukaiset maksuvaatimuskulut.

Ostoluoton tyypillistä käyttöä kuvaavat luottokustannukset:

(Luotto 1 000 €, maksuaika 12 kk. Luottokustannukset yhteensä 116,33 €, todellinen vuosikorko 22,93 % ja Kuluttajansuojalain mukainen luottohinta on 1 116,33 €.)

MA-Laskun ehdot

Asiakaspalvelu maksuasioissa 

Laskuun ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Svea Bank AB:n asiakaspalvelu:

Puhelinpalvelu: 09 4242 3330

Palveluntarjoajan verkkosivu: Svea.com

Katso huoltohinnastomme TÄÄLTÄ!

 

Tee MA-Lasku -ennakkoluottokysely:

MA-Laskulle on nyt mahdollista tehdä ennakkoluottokysely lähettämällä tekstiviesti numeroon 045 739 50161. Tekstiviestiin avainsana AutoHenkilötunnus ja Summa esim. (Auto 123456-789X 300) saat päätöksen paluuviestinä.

Kampanjatarjous

3kk kuluton ja koroton maksuaika huolloille ja korjauksille

Voimassa 20.2.-7.5.2023 välisenä aikana. Kysy kampanjatarjous huollon vastaanotosta.

Toimipaikat

Meistä

Mikan & Anssin Autohuolto Oy on täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo Jyväskylässä, Tampereella ja Hollolassa. Autokorjaamoissa on uudet huoltotilat ja autodiagnostiikkalaitteet, jotka takaavat asianmukaisen ja nykyaikaisen autohuollon autoon kuin autoon.

Seuraa meitä

© 2023 MA-Autohuolto | JVmedia