Varaa aika huoltoon

Jyväskylä, Tampere ja Hollola ajanvaraus!
Täytä auton tekniset tiedot automaattisesti syöttämällä rekisterinumerosi alle.


Uusi noutopalvelu – Noudamme autosi määräaikaishuoltoon kotoasi!

Mikan ja Anssin Autohuolto Noutopalvelu

Mikan ja Anssin Autohuolto Noutopalvelu noutaa autosi huoltoon. Noutopalvelu on käytössä toistaiseksi niin Jyväskylässä, Tampereella kuin uudessa liikkeessä Hollolassa 1.4. alkaen. Mainitse noutotarpeesta huoltoa varatessasi.

NOUTOPALVELU HINNASTO 1.6.2020 ALKAEN

NOUTO 0-10KM SÄTEELLÄ 29€
NOUTO 10-20KM SÄTEELLÄ 39€
NOUTO 20-30KM SÄTEELLÄ 49€

VALITETTAVASTI YLI 30KM PÄÄSSÄ KORJAAMOLTA SIJAITSEVIA AUTOJA EMME NOUDA.

Olemme huomioineet vallitsevan tilanteen palvelussamme

Toitpa sitten autosi itse huoltoon tai hyödynsit noutopalveluamme, huolehdimme kaikin mahdollisin tavoin hygieniasta ja ohjeistuksien noudattamisesta. Halutessasi voit jättää auton huoltoon ilman ihmiskontaktia jättämällä avaimet toimipisteidemme sisäänkäynnillä sijaitsevaan lukittuun postilaatikkoon josta huoltohenkilökuntamme ne löytää. Myös laskutustiedot ja muu huoltoon liittyvä asiointi voidaan hoitaa puhelimitse ilman suoraa ihmiskontaktia.

Toimipisteiden ja varsinkin huollonvastaanoton siivousta ja hygieniaa on tehostettu eli pinnat pyyhitään tavallista useammin. Myös huoltoon tulevien autojen pinnat pyyhitään huollon jälkeen huolellisesti. Sama huolellinen puhdistaminen pätee myös sijaisautojen sisätiloihin.

Huoltojen varauksessa ja tiedusteluissa suosimme tavalliseen tapaan ja korostetusti puhelinsoittoja ja Nettiajanvarausta, mikä on avoinna totutusti 24/7.

Noutopalvelu tuo käyttöösi myös sijaisauton tarvittaessa

Noutopalvelua käytettäessäsi voit halutessasi saada sijaisauton tavalliseen tapaan käyttöösi veloituksetta. Sijaisautojen siisteyteen ja hygieniaan panostetaan korostetusti. Huoltoon lähtevän auton avaimet voidaan sopia jätettäväksi sovittuun paikkaan, mistä auton noutaja avaimet löytää ilman ihmiskontaktia. Samat toimenpiteet pätevät huollon valmistuttua myös auton palautukseen.

Mainitse Noutopalvelun tarpeesta varatessasi huoltoa

Muista mainita tarpeestasi Nouto- ja palautuspalvelulle varatessasi huoltoa teitpä varausta sitten puhelimitse tai Nettiajanvarauksen kautta. Mikäli olet epävarma, koskeeko Noutopalvelu juuri sinua, KYSY, me vastaamme mielellämme 🙂

Yhteystiedot

Päivi Rantanen
Päivi Rantanen
@paivirantanen
Read More
Loistava asiantunteva palvelu. Nopeasti auto kuntoon. Suosittelen Tampereen toimipistettä.
Tarja Tainio
Tarja Tainio
@tarjatainio
Read More
Eilen renkaat piti pahan äänen ja aamulla klo 7:15 soitin Mikalle& Anssille ja kysyin saisiko heti apua 😱 Täyttä on mutta tuo tänne niin katsotaan mikä on kyseessä. Menin heti paikalle ja pyysivät odottamaan ja ota kuppi kahvia ☕️ katsotaan heti. Kivi sinne ilmeisesti oli mennyt hiekkatiellä kun on tullut nyt ajeltua .. 15minuuttia ja homma oli tsekattu😅 Mitä maksaa? No ei tällä kertaa mitään kun varsinaista vikaa ei löytynyt ja kirskuntaa ei kuulunut enää😅 Iso kiitos loistavasta, nopeasta ja erittäin ystävällisestä palvelusta. Tulen toistekin 😊
Rosamaria Sinervä
Rosamaria Sinervä
@rosamariasinerva
Read More
Erittäin hyvää palvelua, sijaisauto siisti ja erittäin hyvä lisä👍🏽😎 suosittelen
Previous
Next
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Toimipaikat

Meistä

Mikan & Anssin Autohuolto Oy on täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo Jyväskylässä, Tampereella ja Hollolassa. Autokorjaamoissa on uudet huoltotilat ja autodiagnostiikkalaitteet, jotka takaavat asianmukaisen ja nykyaikaisen autohuollon autoon kuin autoon.

Seuraa meitä

© 2021 MA-Autohuolto | JVmedia