Varaa aika huoltoon

Jyväskylä, Tampere ja Hollola ajanvaraus!
Täytä auton tekniset tiedot automaattisesti syöttämällä rekisterinumerosi alle.


Rengashotelli Tampereen toimipisteeseen

Mikan ja Anssin autohuolto Tampereelta nyt myös rengashotelli -palvelu renkaiden kausivaihtoon. Voit unohtaa renkaiden raahaamisen ahtaaseen varastokoppiin sillä rengashotelli -palvelu pitää sisällään yhden renkaanvaihdon sekä kausisäilytyksen. 

Säilytämme renkaat oikeanlaisissa olosuhteissa käyttöiän maksimoimiseksi

Rengashotelli helpottaa joka keväistä ja syksyistä rengasrulettia. Jättäessäsi renkaat Mikan ja Anssin autohuollon rengashotelliin, varmistat että autoasi odottaa seuraavalla sesongilla varmasti turvalliset, hyvin säilötyt kesä- tai talvirenkaat. 

Vaihdon yhteydessä säilöön jäävät renkaat huuhdellaan ja varastoidaan asianmukaisesti kuivaan ja viileään tilaan. Renkaiden kulutuspinnat tarkastetaan ennen uudelleen alle laittoa, ja mikäli renkaiden käyttöikä tai kulutuspinta alkaa olemaan lopussa, suosittelemme asiakkaalle uuden rengassetin vaihtamista. Kaikki rengastyöt ja uusien renkaiden hankinnat onnistuvat luonnollisesti Mikan ja Anssin autohuollon kautta. 

rengashotelli tampere

Oikeanlainen säilytys pidentää renkaiden ikää

Toimipaikat

Meistä

Mikan & Anssin Autohuolto Oy on täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo Jyväskylässä, Tampereella ja Hollolassa. Autokorjaamoissa on uudet huoltotilat ja autodiagnostiikkalaitteet, jotka takaavat asianmukaisen ja nykyaikaisen autohuollon autoon kuin autoon.

Seuraa meitä

© 2023 MA-Autohuolto | JVmedia