Varaa aika huoltoon

Jyväskylä, Tampere ja Hollola ajanvaraus!
Täytä auton tekniset tiedot automaattisesti syöttämällä rekisterinumerosi alle.


Ammattitaitojen kehittäminen kehittää myös palvelua

Ammattitaitoiset asentajat eivät synny itsestään vaan nopeasti muuttuvan autoalan aallonharjalla pysyäkseen on pystyttävä mukautumaan muutokseen. Kainuun ammattiopiston opettajan Markus Tervosen mukaan sähkö- ja hybridiautojen yleistyminen on muuttanut autohuoltokenttää, ja heidän tavoitteensa onkin koulutuksia pitämällä saada osaaminen myös uudella tekniikalla varustetuissa autoissa nousuun.

Kilpailu nostaa ammattitaitoiset asentajat korkeaan arvoon

Merkkiliikeiden asentajien kouluttautuminen uuteen tekniikkaan tarjotaan luonnollisesti tehtaan ja maahantuojan puolesta, mutta kova korjaamojen välinen kilpailu lisää osaamisen huippuunsa myös monimerkkihuolloissa. Myös Mikan ja Anssin autohuollon asentajat ovat rautaisia ammattilaisia, eikä ammattitaito kalpene merkkikorjaamoiden rinnalla. Kehittyvä ala suosii tiedonjanoisia ja omistautuneita asentajia. 

Vianmääritys tapahtuu nykyään usein sähköisesti

Iso osa autojen vioista on nykyautoissa todettavissa sähköisesti, mutta myös asentajan tietotaito on isossa roolissa vikojen etsintää. KAO:n tavoite on saada isossa kuvassa asentajien ammattitaito korkeammalle tasolle, mutta yksittäisessä autohuollossa päämäärä on, että asiakas saa ensiluokkaista palvelua palveli häntä ja hänen autoaan kuka vaan. 

Kun tuot autosi huoltoon Mikan ja Anssin autohuoltoon, saat aina ammattitaitoiset asentajat autollesi ja parhaan mahdollisen palvelukokemuksen!

Päivi Rantanen
Päivi Rantanen
@paivirantanen
Read More
Loistava asiantunteva palvelu. Nopeasti auto kuntoon. Suosittelen Tampereen toimipistettä.
Tarja Tainio
Tarja Tainio
@tarjatainio
Read More
Eilen renkaat piti pahan äänen ja aamulla klo 7:15 soitin Mikalle& Anssille ja kysyin saisiko heti apua 😱 Täyttä on mutta tuo tänne niin katsotaan mikä on kyseessä. Menin heti paikalle ja pyysivät odottamaan ja ota kuppi kahvia ☕️ katsotaan heti. Kivi sinne ilmeisesti oli mennyt hiekkatiellä kun on tullut nyt ajeltua .. 15minuuttia ja homma oli tsekattu😅 Mitä maksaa? No ei tällä kertaa mitään kun varsinaista vikaa ei löytynyt ja kirskuntaa ei kuulunut enää😅 Iso kiitos loistavasta, nopeasta ja erittäin ystävällisestä palvelusta. Tulen toistekin 😊
Rosamaria Sinervä
Rosamaria Sinervä
@rosamariasinerva
Read More
Erittäin hyvää palvelua, sijaisauto siisti ja erittäin hyvä lisä👍🏽😎 suosittelen
Previous
Next
Facebook
Twitter
LinkedIn

Sähkö ei tule autoissa loppumaan.

Toimipaikat

Meistä

Mikan & Anssin Autohuolto Oy on täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo Jyväskylässä, Tampereella ja Hollolassa. Autokorjaamoissa on uudet huoltotilat ja autodiagnostiikkalaitteet, jotka takaavat asianmukaisen ja nykyaikaisen autohuollon autoon kuin autoon.

Seuraa meitä

© 2023 MA-Autohuolto | JVmedia