Varaa aika huoltoon

Jyväskylä, Tampere ja Hollola ajanvaraus!
Täytä auton tekniset tiedot automaattisesti syöttämällä rekisterinumerosi alle.


Uusi autokorjaamo Tampereella on kerännyt kiitosta!

korjaamopäällikkö Tampere
Tampereen korjaamon korjaamopäällikkö Kari Kapanen

Uusi autokorjaamo Tampereella Mikan ja Anssin autohuolto Tampere täytti lokakuun alussa pyöreät neljä kuukautta ja hommat ovat lähteneet upeasti käyntiin. Tampereen korjaamon korjaamopäällikkö Kari Kapanen on ollut äärimmäisen tyytyväinen niin Mikan ja Anssin autohuolto Tampereen työilmapiiriin, kuin myös asiakasvirtaan.

– Homma on lähtenyt hienosti pyörimään ja hyvillä fiiliksillä ollaan! Hyvällä työporukalla toimitaan, ja asiakkaat ovat hyvin löytäneet pääkallopaikalle, Kapanen toteaa tyytyväisenä. – Töitä on riittänyt alusta alkaen hyvin!

Asiakaslähtöisyys on kerännyt kiitosta

Palaute on ollut pääsääntöisesti positiivista. Erityistä kiitosta on kerännyt Mikan ja Anssin autohuollon lupausten lunastaminen asiakaslähtöisyydestä. Tampereen autohuoltokentässä melko uusi ilmiö on myös sijaisauto veloituksetta huollon yhteydessä, mikä osaltaan helpottaa auton korjauksesta aiheutuvaa tuskaa.

Työtilanne on myös hyvä niin korjaamon, kuin asiakkaidenkin näkökulmasta. Kalenterit ovat jatkuvasti 2-3 päivää täynnä, mutta isoillekin töille voidaan alkuviikosta luvata aikoja jopa samalle viikolle. Pientä luomisen tuskaa lukuun ottamatta ei isoihin ongelmiin ole uudella korjaamolla törmätty. 

– Tottakai kun lähdetään nollista rakentamaan uutta uudelle paikkakunnalle, ei pieniltä lastentaudeilta voida välttyä. Onneksi haasteet ovat liittyneet enemmän sisäisiin prosesseihin. Asiakkaalle näkyviltä ”katastrofeilta” ollaan vältytty, Kapanen naurahtaa.

Kahden toimipisteen ja paikkakunnan välillä luovivat yrittäjät Mika Kauppinen ja Anssi Poikonen ovat Kapasen mukaan onnistuneet tehtävissään hyvin. Yhteispeli yrittäjien ja korjaamopäällikön välillä on toiminut saumattomasti ja keskinäinen yhteydenpito on pysynyt hyvänä.

Kaikki autot huoltava autokorjaamo Tampereella toivottaa kaikki tervetulleeksi

Mikan ja Anssin autohuolto Tampere haluaa korjaamopäällikkö Kapasen johdolla lähettää kiitokset korjaamolla jo vierailleelle ja samaan hengenvetoon toivottaa tervetulleeksi kaikki uudetkin asiakkaat.

– Kaikki uudet ja vanhat asiakkaat otetaan avosylin vastaan lämminhenkisellä asiakaspalvelulla! Tervetuloa! Kapanen kertoo.

Päivi Rantanen
Päivi Rantanen
@paivirantanen
Read More
Loistava asiantunteva palvelu. Nopeasti auto kuntoon. Suosittelen Tampereen toimipistettä.
Tarja Tainio
Tarja Tainio
@tarjatainio
Read More
Eilen renkaat piti pahan äänen ja aamulla klo 7:15 soitin Mikalle& Anssille ja kysyin saisiko heti apua 😱 Täyttä on mutta tuo tänne niin katsotaan mikä on kyseessä. Menin heti paikalle ja pyysivät odottamaan ja ota kuppi kahvia ☕️ katsotaan heti. Kivi sinne ilmeisesti oli mennyt hiekkatiellä kun on tullut nyt ajeltua .. 15minuuttia ja homma oli tsekattu😅 Mitä maksaa? No ei tällä kertaa mitään kun varsinaista vikaa ei löytynyt ja kirskuntaa ei kuulunut enää😅 Iso kiitos loistavasta, nopeasta ja erittäin ystävällisestä palvelusta. Tulen toistekin 😊
Rosamaria Sinervä
Rosamaria Sinervä
@rosamariasinerva
Read More
Erittäin hyvää palvelua, sijaisauto siisti ja erittäin hyvä lisä👍🏽😎 suosittelen
Previous
Next
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lue myös:

Toimipaikat

Meistä

Mikan & Anssin Autohuolto Oy on täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo Jyväskylässä, Tampereella ja Hollolassa. Autokorjaamoissa on uudet huoltotilat ja autodiagnostiikkalaitteet, jotka takaavat asianmukaisen ja nykyaikaisen autohuollon autoon kuin autoon.

Seuraa meitä

© 2021 MA-Autohuolto | JVmedia

Nyt kaikkiin huoltoihin ja korjauksiin

3 vuotta

maksuaikaa

Maksutavan tarjoaa Collector Bank