Varaa aika huoltoon

Jyväskylä, Tampere ja Hollola ajanvaraus!
Täytä auton tekniset tiedot automaattisesti syöttämällä rekisterinumerosi alle.


Mitä lahjaksi autohullulle? Tässä 6 vinkkiä!

Mitä lahjaksi autohullulle? Tässä 6 vinkkiä!

Auton lumiharja

Pitkävartinen lumiharja on loistava ehdokas jokaisen autoilijan joululahjaksi. Kukapa meistä ei olisi takin vetoketjulla raapinut auton maalipintaa naarmuille kurkotellessa liian lyhyellä jääraapalla toiselle puolelle tuulilasia?

Sisätilalämmitin

Pakkasaamu. Auton ikkunat umpijäässä. Sisätilalämmitin on talviautoilijan paras ystävä. Mieluummin sitä istahtaa -20 asteen pakkasesta lämpimään autoon kuin jää kylmään, vai mitä? Tällainen löytyy varmasti myös pukin reestä ennen aattoyötä.

Työkalusarja

Työkalusarjaa tarvitsee niin autoilija kuin kuka tahansa muukin kotimekaanikko. Työkalupakkia valitessa kannattaa ottaa huomioon laajan työkaluvalikoiman lisäksi myös käytännöllinen kuljetussalkku, jotta myös eniten käytössä olevat työkalut löytävät tiensä takaisin omalle paikalleen, eivätkä jää takakonttiin lojumaan oman onnensa nojaan.

Termosmuki

Juotko kahvin mieluummin kylmänä vai kuumana? No kuumana tietysti. Ja mikäs sen mukavampaa kuin ottaa kotoa iso mukillinen kahvia matkaan ja lähteä nielemään kilometrejä Suomen loputtomille maanteille. Kahvi pysyy kuumana pitkään, eikä tarvitse imaista koko pönttöä kerralla jäähtymisen pelossa.

Tuulilasinpyyhkijät

Jos pitäisi valita yksi asia autoissa, minkä kunto todennäköisimmin jättää toivomisen varaa, niin se olisi varmasti pyyhkijän sulat. Suomen vuodenajoissa ainoa varma asia on, että aina sataa, joten sulat kuluvat ja niille on aina käyttöä. Hyväkuntoiset pyyhkijänsulat tekevät sateella ajamisesta paitsi turvallisempaa, myös miellyttävämpää.

Nissan GT-R

Onko pätäkkää päällä? Tähän meillä on täydellinen ratkaisu. Tästä pukinkonttiin sellainen kiituri, että saat varmasti omat ja pankinkin rahat uppoamaan! 860-hevosvoimaa liikauttaa autohullun kauppaan ja takaisin ennen kuin kerkeät sanomaan joulupukki. Tässä linkki: https://www.nettiauto.com/nissan/gt-r/8853509

 

Varaa aikasi TÄÄLTÄ!

http://www.huoltovaraus.fi/ma-autohuolto/

 

Toimipaikat

Meistä

Mikan & Anssin Autohuolto Oy on täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo Jyväskylässä, Tampereella ja Hollolassa. Autokorjaamoissa on uudet huoltotilat ja autodiagnostiikkalaitteet, jotka takaavat asianmukaisen ja nykyaikaisen autohuollon autoon kuin autoon.

Seuraa meitä

© 2022 MA-Autohuolto | JVmedia