Varaa aika huoltoon

Jyväskylä, Tampere ja Hollola ajanvaraus!
Täytä auton tekniset tiedot automaattisesti syöttämällä rekisterinumerosi alle.


Merkkihuolto ehto tehdastakuun säilymiselle? Väärin! Katso tästä muutkin säästövinkit autohuoltoon!

merkkihuoltobmw

Merkkihuolto ei ole vaatimus tehdastakuun säilymiselle

Yleisen uskomuksen mukaan auton huollattaminen takuuaikana muualla kuin auton merkkihuollossa purkaa auton takuun. Tämä ei ole pitänyt paikkaansa kuitenkaan enää vuosiin, EU:n ryhmäpoikkeusasetus nimittäin vapautti huollot kilpailulle jo vuosia sitten. Vaatimus tehdastakuun säilymiselle on määräaikaishuoltojen tekeminen huolto-ohjelman mukaan ja valmistajan hyväksymien osien käyttäminen huollossa.

Kilpailuttamalla järkevä hinta

Hintakilpailu on autohuoltoliikkeillä kova, joten kannattaa kysyä tarjousta huollolle useammasta paikasta. Monissa huoltoliikkeissä hinnoittelu voi olla jopa täysin tuulesta temmattua ja kysymällä tarjous useasta paikasta, nämä hinnoittelumallit erottuvat aika nopeasti. Täytyy muistaa kuitenkin, että halpaa hintaa ei kannata laadun kustannuksella etsiä, vaan keskittyä saamaan rahalle mahdollisimman hyvä vastine. Älä siis tyydy ostamaan huoltopalvelua ensimmäisestä vastaantulevasta paikasta, vaan suhtaudu hinnoitteluun kriittisesti.

Säännöllinen huoltaminen

Huoltovälien venyttäminen ja laiminlyöminen ovat syyt useisiin kalliisiin remontteihin, jolloin harvemmin huollossa käyttämisestä saatu rahallinen hyöty jää monin kerroin pienemmäksi kuin autolle tästä aiheutunut vahinko. Vaikka määräaikaishuolto tuntuisi sillä kertaa turhalta, voidaan se suorittamalla saavuttaa tuhansia huolettomia ajokilometrejä auton elinkaareen lisää.

Sijaisautojen hinnoissa isoja eroja

Useilla huoltoliikkeillä on tarjota asiakkailleen huollon ajaksi sijaisauto, ja sitä kannattaakin kysyä aina. Mikäli sijaisautolle on tarvetta kannattaa ottaa huomioon, että se on joissain paikoissa asiakkaalle jopa ilmainen, joten sen huomioon ottaminen kokonaishintaa laskettaessa on hyvä tehdä.

Palvelu

Vaikka suoranaista rahallista etua et välttämättä hyvästä palvelusta saa, niin asiakaspalveluun panostavat huoltoliikkeet pyrkivät tekemään myös hinnoittelusta mahdollisimman läpinäkyvää, jotta liikkeestä ajaisi ulos mahdollisimman paljon tyytyväisiä asiakkaita. Siksi hyvää asiakaspalvelua etsimällä saat myös yleensä hyvin kilpailukykyisen hinnan.

Lue täältä myös määräaikaishuoltovinkkimme!

Varaa aikasi TÄÄLTÄ!

http://www.huoltovaraus.fi/ma-autohuolto/

Toimipaikat

Meistä

Mikan & Anssin Autohuolto Oy on täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo Jyväskylässä, Tampereella ja Hollolassa. Autokorjaamoissa on uudet huoltotilat ja autodiagnostiikkalaitteet, jotka takaavat asianmukaisen ja nykyaikaisen autohuollon autoon kuin autoon.

Seuraa meitä

© 2022 MA-Autohuolto | JVmedia