Varaa aika huoltoon

Jyväskylä, Tampere ja Hollola ajanvaraus!
Täytä auton tekniset tiedot automaattisesti syöttämällä rekisterinumerosi alle.


Sijaisauto – Veloitukseton sijaisauto Mikan ja Anssin autohuollon palvelun kruunujalokivi

ilmainen sijaisauto Mikan ja Anssin autohuolto

Sijaisauto vähentää autohuollosta syntyvää vaivaa. Mikan ja Anssin autohuolto on sen perustamisesta saakka tarjonnut asiakkailleen auton käyttöön huollon ajaksi pelkillä polttoainekustannuksilla. Harvinainen palvelu on kerännyt kiitosta ja jopa ihmettelyä. 

Hyvä korjaamo poistaa auton korjaamisesta tai huollosta johtuvan ylimääräisen vaivan

Auton omistaminen ei ole aina juhlaa, varsinkaan kun huollon tai korjauksen aika koittaa. Auton huolto tuo paitsi kustannuksia, myös käytännön haittoja. Millä liikutaan sillä aikaa kun oma auto on korjaamolla? Täytyykö kaikki sovitut menot siivota kalenterista huollon ajaksi?

Sijaisauto ei selllaisenaan ole poikkeuksellinen palvelu autohuollolta, mutta Mikan ja Anssin autohuollossa sijaisauto on aina tarjottu huoltoasiakkaille veloituksetta. Näin asiakkaan ei tarvitse huolehtia kyydin sopimisesta huoltopäivälle, vaan voi jatkaa päivän askareisiin normaalisti.

Sijaisautomme ovat pääasiassa uudehkoja Volkswagen Poloja, Volkswagen Up:ja ja Skoda Citigoja.

Kustannus suhteessa toimenpiteisiin

Useimmiten huollonaikaista korvaavaa autoa tarjoavat huoltoliikkeet veloittavat autosta 20-70€ suuruisen päivävuokran ja joissain tapauksissa mainittuun päivähintaan sisältyy vain rajattu määrä kilometrejä (esim. 50-100km). Yhdistettynä esimerkiksi tavalliseen määräaikaishuoltoon (n. 180€), vaikuttaa se prosentuaalisesti huollon kokonaishintaan jo merkittävästi. Vuokrahinta on useimmiten päiväkohtainen, joten jos oman auton huolto venähtää, nousee myös sijaisauton kustannukset.

Mikan ja Anssin autohuollossa saat pitää auton käytössäsi polttoainekustannuksilla, kunnes oma autosi on kunnossa.

Sijaisauton lunastaja myös vastuussa autosta

Kuten autovuokrauksessa yleensäkin, on laina-auton vastaanottaja vastuussa autoon syntyneistä vaurioista laina-ajalla myös Mikan ja Anssin autohuollossa. Auton vastaanottajan vastuu on rajattu vakuutusyhtiön omavastuuosuuteen, joka on Mikan ja Anssin autohuollossa suuruudeltaan 700€. 

Tarjoamme kuitenkin aina asiakkaillemme omavastuunpoistomahdollisuuden sijaisauton oton yhteydessä. Se maksaa 9,80€ (kertakulu) ja sillä asiakas poistaa riskin joutua maksajaksi auton kolarista tai parkkipaikkakolhuista aiheutuvista omavastuun piiriin menevistä korjauskuluista. Omavastuunpoisto on täysin vapaaehtoinen.

Yhteystiedot

Päivi Rantanen
Päivi Rantanen
@paivirantanen
Read More
Loistava asiantunteva palvelu. Nopeasti auto kuntoon. Suosittelen Tampereen toimipistettä.
Tarja Tainio
Tarja Tainio
@tarjatainio
Read More
Eilen renkaat piti pahan äänen ja aamulla klo 7:15 soitin Mikalle& Anssille ja kysyin saisiko heti apua 😱 Täyttä on mutta tuo tänne niin katsotaan mikä on kyseessä. Menin heti paikalle ja pyysivät odottamaan ja ota kuppi kahvia ☕️ katsotaan heti. Kivi sinne ilmeisesti oli mennyt hiekkatiellä kun on tullut nyt ajeltua .. 15minuuttia ja homma oli tsekattu😅 Mitä maksaa? No ei tällä kertaa mitään kun varsinaista vikaa ei löytynyt ja kirskuntaa ei kuulunut enää😅 Iso kiitos loistavasta, nopeasta ja erittäin ystävällisestä palvelusta. Tulen toistekin 😊
Rosamaria Sinervä
Rosamaria Sinervä
@rosamariasinerva
Read More
Erittäin hyvää palvelua, sijaisauto siisti ja erittäin hyvä lisä👍🏽😎 suosittelen
Previous
Next
Facebook
Twitter
LinkedIn

Toimipaikat

Meistä

Mikan & Anssin Autohuolto Oy on täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo Jyväskylässä, Tampereella ja Hollolassa. Autokorjaamoissa on uudet huoltotilat ja autodiagnostiikkalaitteet, jotka takaavat asianmukaisen ja nykyaikaisen autohuollon autoon kuin autoon.

Seuraa meitä

© 2023 MA-Autohuolto | JVmedia