Varaa aika huoltoon

Jyväskylä, Tampere ja Hollola ajanvaraus!
Täytä auton tekniset tiedot automaattisesti syöttämällä rekisterinumerosi alle.


Asuntoauto huolto onnistuu Mikan ja Anssin Autohuolto Tampereella

asuntoauto huolto

Asuntoauto huolto vaatii korjaamolta paitsi tilaa, myös vaatimukset täyttävät nosturit. Mikan ja Anssin Autohuolto Tampereella täyttyvät molemmat edellytykset. 

Tuo asuntoautosi huoltoon Mikan ja Anssin Autohuoltoon Tampereelle

Mikan ja Anssin Autohuolto on monimerkkikorjaamo, jossa huollot ja korjaukset onnistuvat kaiken merkkisille matkailuautoille (Fiat, Ford, MB ym.).

Asuntoautojen vuosi- ja määräaikaishuolloissa auton valmistajan huolto-ohjelmaa peilataan autoon aikaisemmin tehtyihin huoltoihin, jolloin kaikki auton huolto-ohjelman toimenpiteet on varmasti hoidettu. Yleisesti ottaen matkailuautojen huolto-ohjelmassa vaihdetaan moottoriöljyt, öljyn-, polttoaineen-, ilman-, ja raitisilmansuodattimet. Tarkastuskohteita löytyy myös useita (jarrut, pakoputkistot, akku, jäähdytinjärjestelmän pakkasenkestävyys yms.) ja niihin huolto- ja vaihtotoimenpiteet tehdään tarvittaessa.

Kaikenkaikkiaan matkailuautojen huollot eivät toimenpiteiltään eroa juurikaan henkilöautoista sillä moottorin tekniikka on sama. Eroavaisuudet syntyvät matkailuauton suuresta koosta. Rakennetta täytyy nosturilla nostettaessa tukea, eikä auto ihan jokaiseen halliin myöskään mahdu. 

tampere nosturit
Tampereen hallissa on yhteensä 13 nosturia ja reilusti tilaa myös isommille autoille.

Toivotamme kaikki tervetulleeksi

Kysy tarjous oman matkailuautosi huollosta Tampereen toimipisteestä!

Mikan ja Anssin Autohuolto Tampere haluaa toivottaa kaikki tervetulleeksi varaamaan aika Tampereen parhaaseen autohuoltoon! Kahvitarjoilu aina aukioloaikoina!

Päivi Rantanen
Päivi Rantanen
@paivirantanen
Read More
Loistava asiantunteva palvelu. Nopeasti auto kuntoon. Suosittelen Tampereen toimipistettä.
Tarja Tainio
Tarja Tainio
@tarjatainio
Read More
Eilen renkaat piti pahan äänen ja aamulla klo 7:15 soitin Mikalle& Anssille ja kysyin saisiko heti apua 😱 Täyttä on mutta tuo tänne niin katsotaan mikä on kyseessä. Menin heti paikalle ja pyysivät odottamaan ja ota kuppi kahvia ☕️ katsotaan heti. Kivi sinne ilmeisesti oli mennyt hiekkatiellä kun on tullut nyt ajeltua .. 15minuuttia ja homma oli tsekattu😅 Mitä maksaa? No ei tällä kertaa mitään kun varsinaista vikaa ei löytynyt ja kirskuntaa ei kuulunut enää😅 Iso kiitos loistavasta, nopeasta ja erittäin ystävällisestä palvelusta. Tulen toistekin 😊
Rosamaria Sinervä
Rosamaria Sinervä
@rosamariasinerva
Read More
Erittäin hyvää palvelua, sijaisauto siisti ja erittäin hyvä lisä👍🏽😎 suosittelen
Previous
Next
Facebook

Toimipaikat

Meistä

Mikan & Anssin Autohuolto Oy on täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo Jyväskylässä, Tampereella ja Hollolassa. Autokorjaamoissa on uudet huoltotilat ja autodiagnostiikkalaitteet, jotka takaavat asianmukaisen ja nykyaikaisen autohuollon autoon kuin autoon.

Seuraa meitä

© 2023 MA-Autohuolto | JVmedia