Varaa aika huoltoon

Jyväskylä, Tampere ja Hollola ajanvaraus!
Täytä auton tekniset tiedot automaattisesti syöttämällä rekisterinumerosi alle.


Hybridi- ja sähköautojen huolto Mikan ja Anssin autohuollossa

sähköauto huolto

Hybridi- ja sähköautojen huolto onnistuu myös monimerkkikorjaamossa. Lisääntynyt sähkötekniikka ja korkeat akkujännitteet tuovat oman vaatimustason henkilökunnalle ja huoltokalustolle.

Lisääntyvä sähkötekniikka ja korkeajännitteiset akut edellyttävät autoasentajilta entistä monipuolisempaa osaamista sähköistyvän autokannan huoltamiseen. Täyssähköautoissa huoltotarve on vähäisempi tavallisiin polttomoottoriautoihin verratessa, mutta hybridiautojen huoltotarve on käytännössä sama kuin tavallisilla autoilla. Hybridiautojen huolloissa joudutaan kuitenkin ottamaan huomioon voimakkaat sähkövirrat ja akustot.

hybridi huolto mikan ja anssin autohuolto
Suurilla akuilla varustetut autot täytyy tehdä jännitteettömäksi isompien huoltotoimenpideiden vuoksi.

Koulutus ja oikeanlainen kalusto mahdollistaa hybridi- ja sähköautojen huollon myös monimerkkikorjaamoilla

Yleinen harhaluulo on, ettei muut kuin merkkikorjaamot voi tarjota huoltopalveluita hybridi- tai sähköautoille. Kuten polttomoottoriautoissakin, myös monimerkkikorjaamoilla on vapaus kouluttaa asentajat huoltamaan myös sähkötoimisia autoja. Tämän lisäksi korjaamot joutuvat varustautumaan korkeajännitetyöskentelyyn erilaisin turvavälinein, jotta huoltotoimenpiteet voidaan tehdä turvallisesti.

Tärkeimpinä koulutuksina asentajien tulee käydä merkkikohtaisten koulutusten lisäksi sähkötyöturvallisuuskoulutus sekä jännitetyökoulutus. Mikan ja Anssin autohuollossa jokaisella toimipisteellä on useampi mekaanikko, jolla on kaikki sähköautojen ja hybridiautojen huoltoon tarvittavat koulutukset.

Monimerkkikorjaamot mahdollistavat hintakilpailun

Monimerkkikorjaamoiden kulurakenne mahdollistaa usein merkkikorjaamoita edullisemman hinnan, eikä tässä mielessä sähkö- ja hybridiautojen huollot ole poikkeus. Monimerkkikorjaamot voivat kouluttaa henkilökuntaa tarveharkintaisemmin ja vapaampi mahdollisuus käyttää valmistajan hyväksymiä tarvikeosia korjauksissa pitävät kustannukset huolloista usein alhaisempina. Lisäksi merkkikorjaamot tuovat autoilijan kannalta toivottua kilpailua hintoihin joka osaltaan jo niitä laskee.

Investointeja sähkö- ja hybridiautojen huolto monimerkkikorjaamoille tuo, mikä tarkoittaakin, että aivan jokaisessa korjaamossa ei kyseisiä autoja pysty lähitulevaisuudessa huoltamaan. 

Tervetuloa huoltamaan autosi Mikan ja Anssin autohuoltoon

Meillä Mikan ja Anssin autohuollossa onnistuu kaikkien hybridi- ja sähköautojen huolto ja korjaus vahvalla ammattitaidolla, auton takuu säilyy ja saat myös tehdylle työlle ja varaosille takuun. Saat myös huollon ajaksi sijaisauton veloituksetta käyttöösi.

Päivi Rantanen
Päivi Rantanen
@paivirantanen
Read More
Loistava asiantunteva palvelu. Nopeasti auto kuntoon. Suosittelen Tampereen toimipistettä.
Tarja Tainio
Tarja Tainio
@tarjatainio
Read More
Eilen renkaat piti pahan äänen ja aamulla klo 7:15 soitin Mikalle& Anssille ja kysyin saisiko heti apua 😱 Täyttä on mutta tuo tänne niin katsotaan mikä on kyseessä. Menin heti paikalle ja pyysivät odottamaan ja ota kuppi kahvia ☕️ katsotaan heti. Kivi sinne ilmeisesti oli mennyt hiekkatiellä kun on tullut nyt ajeltua .. 15minuuttia ja homma oli tsekattu😅 Mitä maksaa? No ei tällä kertaa mitään kun varsinaista vikaa ei löytynyt ja kirskuntaa ei kuulunut enää😅 Iso kiitos loistavasta, nopeasta ja erittäin ystävällisestä palvelusta. Tulen toistekin 😊
Rosamaria Sinervä
Rosamaria Sinervä
@rosamariasinerva
Read More
Erittäin hyvää palvelua, sijaisauto siisti ja erittäin hyvä lisä👍🏽😎 suosittelen
Previous
Next
Facebook
Twitter
LinkedIn

Toimipaikat

Meistä

Mikan & Anssin Autohuolto Oy on täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo Jyväskylässä, Tampereella ja Hollolassa. Autokorjaamoissa on uudet huoltotilat ja autodiagnostiikkalaitteet, jotka takaavat asianmukaisen ja nykyaikaisen autohuollon autoon kuin autoon.

Seuraa meitä

© 2023 MA-Autohuolto | JVmedia