Varaa aika huoltoon

Jyväskylä, Tampere ja Hollola ajanvaraus!
Täytä auton tekniset tiedot automaattisesti syöttämällä rekisterinumerosi alle.


Aurauskulmien säätö tapahtuu nelipyöräsuuntauksella

aurauskulmien säätö

Aurauskulmien säätö ja tarkistus tehdään nykyaikaisesti kuvan mukaisella mittauslaitteella, mikä laskee tarkasti pyörien oikean asennon ja poikkeaman normaalista. Kulmat olisi hyvä tarkistaa aina esimerkiksi talvirenkaista kesärenkaisiin vaihdettaessa.

Aurauskulmien säätö parantaa ajettavuutta ja turvallisuutta​

Pyörien kulmien säätöjä voidaan pitää jopa yhtenä tärkeimmistä auton ajettavuuteen ja turvallisuuteen vaikuttavista huolloista. Jos kulmat ovat pielessä, heikentää se auton ajettavuutta ja ohjattavuutta merkittävästi, minkä lisäksi renkaat usein kuluvat huomattavan nopeasti sekä epätasaisesti. Kun epätasainen kuluminen renkaissa on lähtenyt aluilleen, on sitä käytännössä mahdoton pysäyttää, mikä lopulta johtaa nopeasti siihen, että renkaat on laitettava vaihtoon.

Nelipyöräsuuntauksen tarpeesta kielii usein ajettaessa auton levottomuus.

Mikäli autossa on asennettuna leveät, matalaprofiiliset renkaat, korostuu kulmien asentovirheet radikaalisti. Voit lukea nelipyöräsuuntauksesta artikkelistamme täältä!

DSC02493
Mikan ja Anssin Autohuollosta sijaisauto jokaisen huollon yhteydessä veloituksetta käyttöön.

Oikein suunnatut renkaat pienentävät kaikkea kulutusta

Koska renkaat välittävät kaiken voiman auton moottorista tiehen, sekä määräävät auton kulkusuunnan, on niiden aurauskulmien säätö kaiken kulutuksen kannalta oleellista. Vääränlaiset pyöräsuuntaukset aiheuttavat paitsi vierintävastuksen lisääntymisen kautta polttoaineen kulutuksen kasvua, myös epätasaista kulumista renkaisiin, mikä johtaa lopulta ennenaikaiseen renkaiden vaihtoon. Keskiverto autollaliikkuja voi siis säästää säännöllisellä kulmien tarkastuksella satoja euroja vuosittain.

Tee nelipyöräsuuntaus edullisesti huollon yhteydessä Mikan ja Anssin Autohuollossa!

Mikan ja Anssin Autohuolto toteuttaa nelipyöräsuuntaukset vahvalla ammattitaidolla ja ammattimaisella kalustolla. Tarkastamme aina ennen tarkastusta ja mittapäiden asennusta alustan kunnon, jotta mittaustulokset ovat todenmukaiset. Mikäli nivelistä löytyy väljyyttä olemme yhteydessä asiakkaaseen ennen korjaustoimenpiteitä.

Pyöräkulmien tarkastus ja nelipyöräsuuntaus säätöineen maksaa 89€ etuvetoiselle autolle, ja taka- ja nelivetoisille autoille 119€. Nelipyöräsuuntauksen hinta sisältää myös tarkastusmaksun.

Voit pyytää autollesi kustannusarvion TÄÄLTÄ, tai varata huollon klikkaamalla alla olevaa linkkiä!

Päivi Rantanen
Päivi Rantanen
@paivirantanen
Read More
Loistava asiantunteva palvelu. Nopeasti auto kuntoon. Suosittelen Tampereen toimipistettä.
Tarja Tainio
Tarja Tainio
@tarjatainio
Read More
Eilen renkaat piti pahan äänen ja aamulla klo 7:15 soitin Mikalle& Anssille ja kysyin saisiko heti apua 😱 Täyttä on mutta tuo tänne niin katsotaan mikä on kyseessä. Menin heti paikalle ja pyysivät odottamaan ja ota kuppi kahvia ☕️ katsotaan heti. Kivi sinne ilmeisesti oli mennyt hiekkatiellä kun on tullut nyt ajeltua .. 15minuuttia ja homma oli tsekattu😅 Mitä maksaa? No ei tällä kertaa mitään kun varsinaista vikaa ei löytynyt ja kirskuntaa ei kuulunut enää😅 Iso kiitos loistavasta, nopeasta ja erittäin ystävällisestä palvelusta. Tulen toistekin 😊
Rosamaria Sinervä
Rosamaria Sinervä
@rosamariasinerva
Read More
Erittäin hyvää palvelua, sijaisauto siisti ja erittäin hyvä lisä👍🏽😎 suosittelen
Previous
Next
Facebook
Twitter
LinkedIn

Toimipaikat

Meistä

Mikan & Anssin Autohuolto Oy on täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo Jyväskylässä, Tampereella ja Hollolassa. Autokorjaamoissa on uudet huoltotilat ja autodiagnostiikkalaitteet, jotka takaavat asianmukaisen ja nykyaikaisen autohuollon autoon kuin autoon.

Seuraa meitä

© 2022 MA-Autohuolto | JVmedia