Varaa aika huoltoon

Jyväskylä, Tampere ja Hollola ajanvaraus!
Täytä auton tekniset tiedot automaattisesti syöttämällä rekisterinumerosi alle.


Automaattivaihteiston öljynvaihto-hinnasto

Sisältää:

Täydellisen vaihteistoöljynvaihdon huuhtelumenetelmällä autonvalmistajan hyväksymillä öljyillä. Vaihto suoritetaan Spin 2 ATF-laitteistolla puhdistusaineen kera.

Automaattivaihteistot:

Audi: 395€, (ei vaihdettavaa suodatinta)

Volvo: 379€, (ei vaihdettavaa suodatinta)

BMW E-sarja: 449€ (6-vaihteinen, sisältää suodattimen)

BMW F-sarja: 529€ (8-vaihteinen, sisältää suodattimen)

Mercedes Benz: 429€ (7-vaihteinen, sisältää suodattimen)

Kaksoiskytkinvaihteistot:

Ford: 329€, (Powershift)

VAG: 269€ (DSG)

 

Varaa huolto TÄSTÄ!

<—- Takaisin merkkivalintaan!

Miksi automaattivaihteiston öljynvaihto kannattaa tehdä?

automaattivaihteistohuolto-hinnasto

Miksi automaattivaihteiston öljynvaihto kannattaa tehdä?

automaattivaihteistohuolto-hinnasto

Yleensä automaattivaihteiston öljynvaihto suositellaan tehtäväksi vähintään kolmen vuoden tai 60tkm välein. Jos huoltoväli on ollut näin pitkä, on vaihteistoon syytä tehdä öljynvaihto niin sanotulla huuhtelumenetelmällä,jollakaikki ylimääräinen materiaali kaiken käytetyn öljyn lisäksi saadaan pois koneistosta, pois uuden puhtaan öljyn tieltä. Huuhtelu tehdään Spin2 ATF-laitteistolla puhdistusaineen kera. Ilman tätä toimenpidettä vaihteistoon keräytynyt karsta saattaa lähteä liikkeelle ajon aikana, ja rikkoa vaihteiston. Huuhtelun aikana vaihteiston öljyä kierrätetään.

Ennaltaehkäisevät huoltotoimenpiteet ovat tilastojen valossa jopa satoja prosentteja halvempia tehdä, kuin vasta vian ilmettyä tehdyt korjaustoimenpiteet. Saat kuitenkin itse päättää, kokeiletko onneasi parin sadan euron säästön toivossa ja otatko riskin, että koko huonosti huollettu automaattivaihteisto levähtää moottoritien varteen!

Miten automaativaihteiston öljynvaihto tehdään?

Valmistajan huolto-ohjelmassa ei ole automaattivaihteiston öljynvaihto -nimistä kohtaa. Se ei siis ole tarpeellinen? Väärin! Epätasaiset vaihteenvaihdot, ylimääräiset äänet ja tehohävikit ovat merkkejä siitä, että laatikko vaatii huoltoa, sillä vaikka vaihteisto on suljettu järjestelmä, ajan myötä sekin karstoittuu, jonka myötä öljyn sekaan joutuu paljon siihen kuulumatonta materiaalia.

Jälleen kerran, vaikka vaihteistohuolto kuulostaa kalliilta ja ylimääräiseltä, on sillä saavutetut hyödyt verrattuna sen laiminlyöntiin mitattavissa sadoissa, pahimmassa tapauksessa jopa tuhansissa euroissa.

Automaattivaihteiston öljynvaihto hyödyttää monella tavalla

Kun vaihteiston öljynvaihto tehdään oikein ja tehokkaasti huuhtelemalla, saadaan epäpuhtaudet öljyn seasta tehokkaammin pois. On myös selvää, että optimaalinen teknisten osien voitelutulos saadaan vain kun öljy on optimaalisen puhdasta.

Automaattivaihteiston öljynvaihdon myötä voidaan saavuttaa myös konkreettisia hyötyjä auton taloudellisuuden kannalta. Sillä vaihteiston osien kunnollinen voitelu parantaa polttoainetehokkuutta, ja se vaatii puhtaan öljyn. Huuhtelulla voidaan saavuttaa jopa 0,5l polttoaineen säästö sadalle kilometrille (0,5l/100km), mikä tarkoittaa 30tkm vuosi kilometreissa jopa 200€ säästöä polttoainekuluissa. On siis syytä muistaa, että maksimaalinen mekaaninen luotettavuus vaihteistolle saavutetaan vain putipuhtaalla öljyllä, ja vaikka käyttöhäiriöitä vaihteistossa ei olisikaan, voi niitä huolimattomasti tehdyllä öljynvaihdolla ajan myötä alkaa muodostumaan.

Päivi Rantanen
Päivi Rantanen
@paivirantanen
Read More
Loistava asiantunteva palvelu. Nopeasti auto kuntoon. Suosittelen Tampereen toimipistettä.
Tarja Tainio
Tarja Tainio
@tarjatainio
Read More
Eilen renkaat piti pahan äänen ja aamulla klo 7:15 soitin Mikalle& Anssille ja kysyin saisiko heti apua 😱 Täyttä on mutta tuo tänne niin katsotaan mikä on kyseessä. Menin heti paikalle ja pyysivät odottamaan ja ota kuppi kahvia ☕️ katsotaan heti. Kivi sinne ilmeisesti oli mennyt hiekkatiellä kun on tullut nyt ajeltua .. 15minuuttia ja homma oli tsekattu😅 Mitä maksaa? No ei tällä kertaa mitään kun varsinaista vikaa ei löytynyt ja kirskuntaa ei kuulunut enää😅 Iso kiitos loistavasta, nopeasta ja erittäin ystävällisestä palvelusta. Tulen toistekin 😊
Rosamaria Sinervä
Rosamaria Sinervä
@rosamariasinerva
Read More
Erittäin hyvää palvelua, sijaisauto siisti ja erittäin hyvä lisä👍🏽😎 suosittelen
Previous
Next
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lue myös:

Toimipaikat

Meistä

Mikan & Anssin Autohuolto Oy on täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo Jyväskylässä, Tampereella ja Hollolassa. Autokorjaamoissa on uudet huoltotilat ja autodiagnostiikkalaitteet, jotka takaavat asianmukaisen ja nykyaikaisen autohuollon autoon kuin autoon.

Seuraa meitä

© 2021 MA-Autohuolto | JVmedia

Nyt kaikkiin huoltoihin ja korjauksiin

3 vuotta

maksuaikaa

Maksutavan tarjoaa Collector Bank