Varaa aika huoltoon

Jyväskylä, Tampere ja Hollola ajanvaraus!
Täytä auton tekniset tiedot automaattisesti syöttämällä rekisterinumerosi alle.


BMW-huolto Mikan ja Anssin Autohuollossa

bmw huolto

Bmw-huolto tehdään Mikan ja Anssin autohuollossa vuosien kokemuksella. Yleisestä uskomuksesta huolimatta ei työn laadusta tarvitse tinkiä, vaikka ei valitsekaan autohuolloksi merkkihuoltoa. Mikan ja Anssin autohuollossa on käytössä kaikki vastaavat diagnostiikkatyökalut ja huoltolaitteet kuin merkkihuollossakin, joten autostasi pidetään meillä hyvää huolta. Monimerkkihuoltojen etu onkin usein merkkihuoltoa huokeampi hinta. Palvelun tai huollon laadusta ei Mikan ja Anssin Autohuolto anna lainkaan periksi verrattaessa merkkihuoltoihin.

BMW-huolto kirjataan aina sähköiseen huoltokirjaan

Merkkihuoltoa perustellaan usein ainoana vaihtoehtona uusien autojen huolloille siitäkin syystä, että autossa on käytössä sähköinen huoltokirja. Tämä ei ole kuitenkaan ongelma Mikan ja Anssin autohuollossa, sillä kaikki huollot voidaan kirjata sähköiseen huoltokirjaan aivan vastaavalla tavalla kuin merkkihuollossakin. Myös BMW-huollon kohdalla huollot kirjataan oletuksena BMW:n sähköiseen tietokantaan.

Ammattilaiset hoitavat

Mikan ja Anssin autohuollossa BMW-huolto on rautaisten ammattilaisten käsissä niin Jyväskylän kuin Tampereenkin toimipisteessä. Kokemusta BMW-huolloista on kymmeniä vuosia, joten voit huoletta jättää autosi meidän hoivaamme, olipa sitten kyseessä määräaikaishuolto, vaihteistohuolto tai muu korjaustarve. Saat aina huollon ajaksi veloituksetta sijaisauton käyttöösi!

Päivi Rantanen
Päivi Rantanen
@paivirantanen
Read More
Loistava asiantunteva palvelu. Nopeasti auto kuntoon. Suosittelen Tampereen toimipistettä.
Tarja Tainio
Tarja Tainio
@tarjatainio
Read More
Eilen renkaat piti pahan äänen ja aamulla klo 7:15 soitin Mikalle& Anssille ja kysyin saisiko heti apua 😱 Täyttä on mutta tuo tänne niin katsotaan mikä on kyseessä. Menin heti paikalle ja pyysivät odottamaan ja ota kuppi kahvia ☕️ katsotaan heti. Kivi sinne ilmeisesti oli mennyt hiekkatiellä kun on tullut nyt ajeltua .. 15minuuttia ja homma oli tsekattu😅 Mitä maksaa? No ei tällä kertaa mitään kun varsinaista vikaa ei löytynyt ja kirskuntaa ei kuulunut enää😅 Iso kiitos loistavasta, nopeasta ja erittäin ystävällisestä palvelusta. Tulen toistekin 😊
Rosamaria Sinervä
Rosamaria Sinervä
@rosamariasinerva
Read More
Erittäin hyvää palvelua, sijaisauto siisti ja erittäin hyvä lisä👍🏽😎 suosittelen
Previous
Next
Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue myös:

Toimipaikat

Meistä

Mikan & Anssin Autohuolto Oy on täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo Jyväskylässä, Tampereella ja Hollolassa. Autokorjaamoissa on uudet huoltotilat ja autodiagnostiikkalaitteet, jotka takaavat asianmukaisen ja nykyaikaisen autohuollon autoon kuin autoon.

Seuraa meitä

© 2022 MA-Autohuolto | JVmedia