Varaa aika huoltoon

Jyväskylä, Tampere ja Hollola ajanvaraus!
Täytä auton tekniset tiedot automaattisesti syöttämällä rekisterinumerosi alle.


Audi-huolto Mikan ja Anssin Autohuollossa

audi huolto

Audi-huolto tehdään Mikan ja Anssin autohuollossa vuosien kokemuksella ja Audi muiden VAG-konsernin autojen tavoin huolletaan rautaisella ammattitaidolla. Usein mielikuva on, ettei monimerkkihuollot kykene tuottamaan samaa työnlaatua kuin niin sanotut merkkihuollot. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä esimerkiksi Mikan ja Anssin autohuolto Oy:ssä käytetään täysin vastaavia diagnostiikkatyökaluja ja huoltolaitteita kuin merkkihuolloissakin, mikä tarkoittaa, ettei työn jälki ole meillä missään nimessä merkkihuoltoa huonompi. Usein monimerkkihuollon erottaa merkkihuollosta merkkihuoltoa huokeampi hinta. Palvelun tai huollon laadusta ei Mikan ja Anssin Autohuolto anna lainkaan periksi verrattaessa merkkihuoltoihin.

Audi-huolto kirjataan aina sähköiseen huoltokirjaan

Sähköisen huoltokirjan käyttö uusissa autoissa mielletään usein syyksi käyttää merkkihuoltoa, mutta myöskään sähköinen huoltokirja ei rajoita autoilijan vapautta käyttää haluamaansa huoltoliikettä, sillä myös Mikan ja Anssin autohuollolla on pääsy Audin sähköiseen tietokantaan mihin huollot kirjataan. Sähköisesti kirjatut huollot ovat näin myös tulevaisuudessa kaikkien tietokantaan pääsevien huoltoliikkeiden saatavilla. Mikan ja Anssin autohuollossa kaikki huollot kirjataan lähtökohtaisesti sähköiseen huoltokirjaan, mikäli sellainen on autollasi käytössä. 

Ammattilaisten käsissä

Mikan ja Anssin autohuollon henkilökunta on varustettu vuosien kokemuksella eri Audi-malleista. Jokaisella toimipisteellämme voit olla varma, että autosi tulee kuntoon, olipa sitten kyseessä määräaikaishuolto, vaihteistohuolto tai jokin muu korjaustarve. Keväällä 2020 ketjumme avaa uuden Mikan ja Anssin Autohuolto Lahti -toimipisteen ja saat takuuvarmat Audi-huolto palvelun Tampereen ja Jyväskylän lisäksi myös Lahdesta! 

Voit tutustua Audi-huolto hinnastoon TÄÄLTÄ!

Päivi Rantanen
Päivi Rantanen
@paivirantanen
Read More
Loistava asiantunteva palvelu. Nopeasti auto kuntoon. Suosittelen Tampereen toimipistettä.
Tarja Tainio
Tarja Tainio
@tarjatainio
Read More
Eilen renkaat piti pahan äänen ja aamulla klo 7:15 soitin Mikalle& Anssille ja kysyin saisiko heti apua 😱 Täyttä on mutta tuo tänne niin katsotaan mikä on kyseessä. Menin heti paikalle ja pyysivät odottamaan ja ota kuppi kahvia ☕️ katsotaan heti. Kivi sinne ilmeisesti oli mennyt hiekkatiellä kun on tullut nyt ajeltua .. 15minuuttia ja homma oli tsekattu😅 Mitä maksaa? No ei tällä kertaa mitään kun varsinaista vikaa ei löytynyt ja kirskuntaa ei kuulunut enää😅 Iso kiitos loistavasta, nopeasta ja erittäin ystävällisestä palvelusta. Tulen toistekin 😊
Rosamaria Sinervä
Rosamaria Sinervä
@rosamariasinerva
Read More
Erittäin hyvää palvelua, sijaisauto siisti ja erittäin hyvä lisä👍🏽😎 suosittelen
Previous
Next
Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue myös:

Toimipaikat

Meistä

Mikan & Anssin Autohuolto Oy on täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo Jyväskylässä, Tampereella ja Hollolassa. Autokorjaamoissa on uudet huoltotilat ja autodiagnostiikkalaitteet, jotka takaavat asianmukaisen ja nykyaikaisen autohuollon autoon kuin autoon.

Seuraa meitä

© 2022 MA-Autohuolto | JVmedia