Varaa aika huoltoon

Jyväskylä, Tampere ja Hollola ajanvaraus!
Täytä auton tekniset tiedot automaattisesti syöttämällä rekisterinumerosi alle.


Skoda-huolto Mikan ja Anssin Autohuollossa

Skoda-huolto

Skoda-huolto tehdään Mikan ja Anssin Autohuollossa rautaisella ammattitaidolla. Korjaamoidemme henkilökunnalla on pitkä kokemus VAG-konsernin autojen huoltamisesta ja kaikki diagnostiikkatyökaluista muihin huoltolaitteisiin on vastaavia ns. merkkihuoltoihin. Työn jälki tai ammattitaito ei siis jää kakkoseksi vertailussa merkkihuoltoihin. Monimerkkihuollon etuna sen sijaan on usein huokeampi hinta. Kaikessa palvelussamme pyrimme tekemään asiakkaan huoltoprosessista mahdollisimman helpon. Saat esimerkiksi SIJAISAUTON VELOITUKSETTA KÄYTTÖÖSI huollon ajaksi aina tuodessasi auton Mikan ja Anssin Autohuoltoon. 

Skoda-huolto kirjataan aina sähköiseen huoltokirjaan

Skoda-huolto kirjataan Mikan ja Anssin Autohuollossa aina oletuksena sähköiseen huoltokirjaan, mikäli sellainen on autossasi käytössä. Sähköisen huoltokirjan käyttö uusissa autoissa mielletään usein syyksi käyttää merkkihuoltoa, mutta tämä ei rajoita autoilijan vapautta käyttää haluamaansa huoltoliikettä.  Myös Mikan ja Anssin Autohuollolla on pääsy Skodan sähköiseen tietokantaan mihin huollot kirjataan. Sähköisesti kirjatut huollot ovat näin myös tulevaisuudessa kaikkien tietokantaan pääsevien huoltoliikkeiden saatavilla. Voit siis olla varma, että huollot kirjataan asianmukaisesti ja tarkasti huoltokirjaan, olipa autossa käytössä sähköinen tai perinteinen käsin täytettävä huoltokirja. Lisäksi kaikki takuut säilyvät autossa.

Ammattilaisten käsissä

Mikan ja Anssin Autohuollon henkilökunta tuntee Skoda-mallit vuosien kokemuksella sen ollessa yksi yleisimmistä automerkeistä Suomen teillä. Osaava henkilökunta takaa ammattitaitoisen huoltojäljen olipa sitten kyseessä vaihteistohuolto, määräaikaishuolto tai mikä tahansa muu korjaustarve. 

1. huhtikuuta ketjumme avaa Lahden kupeeseen Mikan ja Anssin Autohuolto Hollola -toimipisteen, mikä tarkoittaa että saat Skoda-huolto -palvelut pian Tampereen ja Jyväskylän lisäksi Hollolasta! NETTIAJANVARAUS HOLLOLAAN AVAUTUU MAALISKUUN LOPUSSA! Katso karttalinkki uuteen toimipisteseen!

Voit tutustua Skoda-huoltohinnastoon TÄÄLTÄ!

Päivi Rantanen
Päivi Rantanen
@paivirantanen
Read More
Loistava asiantunteva palvelu. Nopeasti auto kuntoon. Suosittelen Tampereen toimipistettä.
Tarja Tainio
Tarja Tainio
@tarjatainio
Read More
Eilen renkaat piti pahan äänen ja aamulla klo 7:15 soitin Mikalle& Anssille ja kysyin saisiko heti apua 😱 Täyttä on mutta tuo tänne niin katsotaan mikä on kyseessä. Menin heti paikalle ja pyysivät odottamaan ja ota kuppi kahvia ☕️ katsotaan heti. Kivi sinne ilmeisesti oli mennyt hiekkatiellä kun on tullut nyt ajeltua .. 15minuuttia ja homma oli tsekattu😅 Mitä maksaa? No ei tällä kertaa mitään kun varsinaista vikaa ei löytynyt ja kirskuntaa ei kuulunut enää😅 Iso kiitos loistavasta, nopeasta ja erittäin ystävällisestä palvelusta. Tulen toistekin 😊
Rosamaria Sinervä
Rosamaria Sinervä
@rosamariasinerva
Read More
Erittäin hyvää palvelua, sijaisauto siisti ja erittäin hyvä lisä👍🏽😎 suosittelen
Previous
Next
Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue myös:

Toimipaikat

Meistä

Mikan & Anssin Autohuolto Oy on täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo Jyväskylässä, Tampereella ja Hollolassa. Autokorjaamoissa on uudet huoltotilat ja autodiagnostiikkalaitteet, jotka takaavat asianmukaisen ja nykyaikaisen autohuollon autoon kuin autoon.

Seuraa meitä

© 2022 MA-Autohuolto | JVmedia