Varaa aika huoltoon

Jyväskylä, Tampere ja Hollola ajanvaraus!
Täytä auton tekniset tiedot automaattisesti syöttämällä rekisterinumerosi alle.


Mikan ja Anssin Autohuolto Hollola – Uusi palveluhenkinen autohuolto

Mikan ja Anssin Autohuolto Hollola

Mikan ja Anssin Autohuolto Hollola on Mikan ja Anssin Autohuolto-ketjun kolmas liike. Yritys on muutamassa vuodessa kasvanut kolmen hengen Keski-Suomessa sijaitsevasta autokorjaamosta kolme toimipistettä kattavaksi autohuoltoketjuksi. Uusi Mikan ja Anssin Autohuolto Hollola avautuu Lahden kupeessa sijaitsevalle Salpakankaan alueelle Tarmontie 5:een.

Epäkohdat autoalalla ajoivat Mikan ja Anssin yrittäjiksi

Mikan ja Anssin Autohuollon yrittäjäkaksikko Mika Kauppinen ja Anssi Poikonen totesivat vuonna 2012 autohuoltoalan keskittyvän pelkästään autoihin. Alalla jo pitkään toimineet miehet olivat laittaneet merkille asiakkaiden tarpeen ja kysynnän asiakaspalvelulle, eikä sen aikaiset autoalan yritykset siihen panostaneet. Tämän huomion pohjalle perustettiin Mikan ja Anssin autohuolto Oy, jonka ensimmäinen toimipiste sijaitsee Jyväskylässä, Keski-Suomessa.

Panostukset asiakaspalveluun ja asiakaskokemuksiin saivat heti positiivisen vastaanoton ja siitä muodostui nopeasti Mikan ja Anssin Autohuollon kilpailuetu muuten konservatiivisella autoalalla. Kun yritys kasvoi Keski-Suomen suurimmaksi yksityiseksi monimerkkihuolloksi, alkoi katseissa siintää laajeneminen myös muihin kaupunkeihin. Ensimmäiseksi laajenemiskohteeksi valikoitui Tampere, jossa ovet avautuivat kesällä 2019. Tampereen liikkeen avaus sujui mallikkaasti, joten huhtikuun 1. päivä 2020 uusi palvelukeskeinen Mikan ja Anssin Autohuolto Hollola avaa nosto-ovet asiakkaille Hollolan Salpakankaalla, Tarmontie 5:ssa.

Mikan ja Anssin Autohuolto Hollola tekee auton huollon helpoksi

Mikan ja Anssin Autohuolto pyrkii tekemään autohuoltokokemuksesta asiakkaalle mahdollisimman vaivattoman. Ratkaistakseen niinkin perustavanlaatuisen ongelman kuin millä liikutaan päivän askareissa oman auton ollessa nosturin päällä, tarjotaan jokaiselle asiakkaalle huollon ajaksi SIJAISAUTO VELOITUKSETTA. Harva asiakas myöskään saapuu taskut täynnä rahaa tuomaan autoaan remonttiin, joten kalliimpia huoltoja varten lanseerattiin MA-erämaksu, jonka avulla asiakas voi jakaa huoltokustannukset kätevästi eriin.

Mikan ja Anssin Autohuolto Oy:n yrittäjä Mika Kauppinen kertoo yrityksen toiminnasta
(video: JVmedia Oy)

Miksi valita Mikan ja Anssin Autohuolto?

Autohuoltamoita löytyy myös Lahden seudulta pilvin pimein, mutta mikä erottaa juuri Mikan ja Anssin Autohuolto Hollola -korjaamon muista alan toimijoista? – Asiakaspalvelu ja asiakaslähtöisyys, Mika ja Anssi toteavat lähes yhteen ääneen. – Se on asia mikä meidät on erottanut muista myös Jyväskylän ja Tampereen alueella, joten uskomme että se erottaa myös täällä. Kalustomme ja välineistömme ovat aivan uusinta huutoa, joten asiakkaamme saavat vain parasta.

Varaa aika kätevästi

Päivi Rantanen
Päivi Rantanen
@paivirantanen
Read More
Loistava asiantunteva palvelu. Nopeasti auto kuntoon. Suosittelen Tampereen toimipistettä.
Tarja Tainio
Tarja Tainio
@tarjatainio
Read More
Eilen renkaat piti pahan äänen ja aamulla klo 7:15 soitin Mikalle& Anssille ja kysyin saisiko heti apua 😱 Täyttä on mutta tuo tänne niin katsotaan mikä on kyseessä. Menin heti paikalle ja pyysivät odottamaan ja ota kuppi kahvia ☕️ katsotaan heti. Kivi sinne ilmeisesti oli mennyt hiekkatiellä kun on tullut nyt ajeltua .. 15minuuttia ja homma oli tsekattu😅 Mitä maksaa? No ei tällä kertaa mitään kun varsinaista vikaa ei löytynyt ja kirskuntaa ei kuulunut enää😅 Iso kiitos loistavasta, nopeasta ja erittäin ystävällisestä palvelusta. Tulen toistekin 😊
Rosamaria Sinervä
Rosamaria Sinervä
@rosamariasinerva
Read More
Erittäin hyvää palvelua, sijaisauto siisti ja erittäin hyvä lisä👍🏽😎 suosittelen
Previous
Next
Facebook
Twitter
LinkedIn

Toimipaikat

Meistä

Mikan & Anssin Autohuolto Oy on täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo Jyväskylässä, Tampereella ja Hollolassa. Autokorjaamoissa on uudet huoltotilat ja autodiagnostiikkalaitteet, jotka takaavat asianmukaisen ja nykyaikaisen autohuollon autoon kuin autoon.

Seuraa meitä

© 2023 MA-Autohuolto | JVmedia