Varaa aika huoltoon

Jyväskylä, Tampere ja Hollola ajanvaraus!
Täytä auton tekniset tiedot automaattisesti syöttämällä rekisterinumerosi alle.


Uusi autokorjaamo Tampereella!

Uusi autokorjaamo Tampereella

Jos hakusessa on autokorjaamo Tampereella, kannattaa yllä oleva video katsoa tarkkaan! Mikan ja Anssin autohuolto avasi ovensa Tampereelle ja on aika esitellä mitä uudet tilat pitävät sisällään. Yrittäjä Mika Kauppinen kertoo videolla miksi juuri Mikan ja Anssin autohuolto on Tampereen paras ja nykyaikaisin autohuolto. Mikan ja Anssin autohuolto sijaitsee Patamäenkatu 5:ssa Tampereen Sarankulmassa. Katso sijainti linkistä!

 

Pyrimme tekemään autohuollosta sinulle mahdollisimman helpon

Mikan ja Anssin autohuollosta saat AINA sijaisauton veloituksetta käyttöösi huollon ajaksi. Näin elämän ei tarvitse pysähtyä kun oma auto on huollossa, vaan voit hoitaa asiasi sijaisautoa hyväksikäyttäen. Korjauskustannukset eivät myöskään rasita lompakkoa kerralla niin paljon, kun maksat huollon MA-erämaksulla kätevästi erissä. Myöskään uusien autojen omistajien ei tarvitse huolehtia auton takuiden säilymisestä, sillä KAIKKI takuut säilyvät aina, oli auton merkki mikä hyvänsä. Kaiken tämän lisäksi päivittäinen kahvitarjoilu tekee auton huollattamisesta leppoisaa touhua!

Parhaan palvelun autokorjaamo Tampereella

Taiat tapahtuvat korjaamotiloissa eli ns. “konehuoneessa”, missä on yhteensä kolmetoista nosturipaikkaa ja kymmenkunta asentajaa, mitkä takaavat sen, ettei korjaamo pääse ruuhkautumaan, eikä huoltoaikaa tarvitse odotella viikkotolkulla. Kaikki sähköisistä vianhakulaitteista uuden ilmastointijärjestelmän huoltolaitteisiin on uusinta uutta, mikä tarkoittaa että huoltotyö on AINA vähintäänkin merkkihuoltotasoista. – Täällä me pidämme autostasi tosi hyvää huolta! Erittäin lämpöisesti tervetuloa tähän asiakaslähtöiseen autokorjaamoon Tampereelle! toteaa yrityksen toinen omistaja ja yrittäjä Mika Kauppinen.

Ajankohtaista tietoa autohuoltoalasta

Julkaisemme verkkosivuillamme runsaasti ajankohtaista tietoa liittyen autojen vikoihin ja huoltovinkkeihin. Uusista artikkeleistamme ilmoitamme ensimmäisenä aina Facebook-kanavallamme! Ota Mikan ja Anssin Autohuolto Oy seurantaan Facebookissa alla olevasta linkistä! Vanhat artikkelimme löytyy Ajankohtaista-osiosta täältä!

Mikan ja Anssin autohuolto Tampere
Päivi Rantanen
Päivi Rantanen
@paivirantanen
Read More
Loistava asiantunteva palvelu. Nopeasti auto kuntoon. Suosittelen Tampereen toimipistettä.
Tarja Tainio
Tarja Tainio
@tarjatainio
Read More
Eilen renkaat piti pahan äänen ja aamulla klo 7:15 soitin Mikalle& Anssille ja kysyin saisiko heti apua 😱 Täyttä on mutta tuo tänne niin katsotaan mikä on kyseessä. Menin heti paikalle ja pyysivät odottamaan ja ota kuppi kahvia ☕️ katsotaan heti. Kivi sinne ilmeisesti oli mennyt hiekkatiellä kun on tullut nyt ajeltua .. 15minuuttia ja homma oli tsekattu😅 Mitä maksaa? No ei tällä kertaa mitään kun varsinaista vikaa ei löytynyt ja kirskuntaa ei kuulunut enää😅 Iso kiitos loistavasta, nopeasta ja erittäin ystävällisestä palvelusta. Tulen toistekin 😊
Rosamaria Sinervä
Rosamaria Sinervä
@rosamariasinerva
Read More
Erittäin hyvää palvelua, sijaisauto siisti ja erittäin hyvä lisä👍🏽😎 suosittelen
Previous
Next
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Meillä kun käytät auton huollossa, kaikki auton takuut säilyvät!

Mika Kauppinen
Yrittäjä

Toimipaikat

Meistä

Mikan & Anssin Autohuolto Oy on täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo Jyväskylässä, Tampereella ja Hollolassa. Autokorjaamoissa on uudet huoltotilat ja autodiagnostiikkalaitteet, jotka takaavat asianmukaisen ja nykyaikaisen autohuollon autoon kuin autoon.

Seuraa meitä

© 2021 MA-Autohuolto | JVmedia

Nyt kaikkiin huoltoihin ja korjauksiin

3 vuotta

maksuaikaa

Maksutavan tarjoaa Collector Bank