Varaa aika huoltoon

Jyväskylä, Tampere ja Hollola ajanvaraus!
Täytä auton tekniset tiedot automaattisesti syöttämällä rekisterinumerosi alle.


Mikan ja Anssin autohuolto on kolmella paikkakunnalla toimiva monimerkkikorjaamoketju

Monimerkkikorjaamo Mikan ja Anssin autohuolto oy

Mikan ja Anssin autohuolto on alunperin Jyväskylästä lähtenyt monimerkkikorjaamo. Sittemmin toiminta on laajentunut ensin Tampereelle ja viimeisimpänä Hollolaan. Kantavana ajatuksena on alusta saakka ollut tarjota asiakkaille aitoa palvelua ja parantaa huolto- ja korjauspalveluiden laatua asiakkaan todelliset tarpeet huomioiden. Mikan ja Anssin autohuolto on toiminut alalla jo yli kymmenen vuotta.

Monimerkkikorjaamona pystymme palvelemaan niin vanhempien kuin uusienkin autojen omistajia ilman huolta takuun katkeamisesta, tarjoamaan merkkikorjaamoa huokeammat hinnat tinkimättä työn jäljestä sekä tarjoamaan kattavat huolto- sekä korjauspalvelut kaikille merkeille.

Monimerkkikorjaamo ei kalpene työn laadussa merkkikorjaamoille

  • Säännölliset määräaikaishuollot: Mikan ja Anssin Autohuolto suorittaa huollot valmistajan suositusten mukaisesti, varmistaen auton pitkäikäisyyden ja turvallisuuden. Kaikki huollot merkataan sähköiseen huoltokirjaan, mikäli sellainen on autossa käytössä ja valmistajan takuu säilyy.

  • Korjauspalvelut: Olipa kyseessä sähköongelma, jarrujen vika tai muu tekninen ongelma, ammattitaitoiset mekaanikkomme diagnosoivat ja korjaavat ongelman nopeasti. Käytössämme on kaikki samat diagnostiikka- ja vianhakulaitteet mitä merkkikorjaamoissa. Pystymme myös soveltamaan korjaustoimenpiteitä tilannekohtaisesti paremmin kuin merkkikorjaamot; esimerkiksi vaihteiston korjaaminen vs. vaihtaminen.

  • Rengastyöt ja nelipyöräsuuntaukset: Ammattitaitoiset mekaanikot varmistavat, että autosi renkaat ovat kunnossa ja suunnattu oikein. Renkaiden hyvä kunto on tärkeää turvallisen ja taloudellisen ajon kannalta. 

  • Ilmastointihuollot: Säännöllinen ilmastointihuolto pitää ilmastointijärjestelmän tehokkaana ja ehkäisee laitteiston rikkoutumista. Ilmastohuolto onnistuu niin vanhalle R134A-kylmäaineella, kuin uudemmalle R1234YF-kylmäaineella toimivalle ilmastointijärjestelmälle.

monimerkkikorjaamo ammattitaito
Mikan ja anssin autohuolto sijainti

Toimipisteet käytännöllisillä sijainneilla

Mikan ja Anssin Autohuolto palvelee asiakkaitaan kolmella eri paikkakunnalla, mikä tekee palveluista helposti saatavilla laajalle asiakaskunnalle. Toimipisteet sijaitsevat erinomaisilla sijainneilla, ja jokainen niistä on varustettu modernilla huoltokalustolla ja ammattitaitoisella henkilökunnalla.

  1. Jyväskylä: Mikan ja Anssin autohuolto Jyväskylä sijaitsee Palokan Heinämäen yritysalueella Heinämäentie 18:ssa. 
  2. Tampere: Tampereen toimipiste sijaitsee vilkkaalla Sarankulman alueella Patamäenkatu 5:ssä
  3. Hollola: Hollolan toimipiste sijaitsee Salpakankaalla K-Supermarket Hollolaa vastapäätä Tarmontie 5:ssä

Avoin viestintä ja rehelliset hintatiedot lisäävät luottamusta

Autohuollot ovat AINA ylimääräinen kuluerä, mutta auton kunnon ja turvallisuuden kannalta ne ovat välttämättömiä.

Me Mikan ja Anssin autohuollossa pyrimme aina mahdollisimman tarkkaan hinta-arvioon tuodessasi autoa meille. Kaikki sovitut työt ja osat eritellään työmääräykseen, eikä ylimääräisiä toimenpiteitä ilman asiakkaan kontaktointia tehdä. Tiedät siis tarkalleen mitä autollesi on tehty ja mitä toimenpiteet ovat maksaneet. 

Monimerkkikorjaamo pystyy merkkikorjaamoa vapaammin valitsemaan varaosiksi alkuperäisosia täysin vastaavia tarvikevaraosia, mikä voi vaikuttaa kokonaishintaan merkittävästi. Tarvikeosilla on vastaava, jopa pidempi takuuaika alkuperäisosiin verrattuna, minkä lisäksi annamme työllemme takuun. Tarvikeosat eivät myöskään vaikuta auton tehdastakuun jatkumiseen.

varaosat monimerkkikorjaamo
Asentajamme kouluttautuvat jatkuvasti, jotta ammattitaito säilyy aallonharjalla.

Monimerkkikorjaamo uudelle tai uudehkolle autolle

Ikuisuuskysymys siitä, voiko uutta autoa huollattaa tai korjauttaa monimerkkikorjaamossa on edelleen yleinen. Yksinkertainen vastaus on: kyllä voi. 

Tehdastakuun säilyminen edellyttää valmistajan huolto-ohjelman noudattamista valmistajan hyväksymillä vara-osilla. Takuun säilymisen edellytyksenä ei ole se, kuka toimenpiteet tekee. 

Työn jäljessä tai laadussa monimerkkikorjaamo, kuten Mikan ja Anssin autohuolto, ei kalpene merkkikorjaamoon nähden. Suurella osalla henkilökuntaamme on työhistoriaa merkkikorjaamoista ja mekaanikkomme käyvät säännöllisesti koulutuksissa uusille korjaustoimenpiteille ja autokannan uusiutuessa uusille korjaustarpeille. 

Täydellinen merkkikorjaamon huoltohistoria merkitsee osalle käytetyn auton ostajista vielä riskittömämpää ostosta, mutta tärkeintä on kuitenkin jälleen kerran se, että huolto-ohjelmaa on noudatettu ja huollot on tehty ajoissa.

Tehtaan takuuajanjälkeisen, niin kutsutun “goodwill”-takuun ehtona voidaan pitää täydellistä merkkihuollon huoltokirjaa, mutta käytännössä useimmiten goodwill-piiriin kuuluvat viat jäävät joka tapauksessa auton myyjäliikkeen vastuulle, olipa auto huollettu missä tahansa.

 

Tyytyväisten asiakkaidemme suusta:

Ismo Nieminen
KIA STONIC (2020)
Read More
Erinomainen palvelu ja sijaisauto veloituksetta, suosittelen! Hinta oli lopulta jopa arvioitua hieman alempi.
Auli Vallenius
KIA RIO (2020)
Read More
Erittäin ystävällinen palvelu. Hinta piti täysin paikkansa. Tulemme jatkossakin käyttämään tätä putiikkia auton huoltoasioissa.
Miika Mäkitalo
SKODA SUPERB (2017)
Read More
Ystävällistä palvelua, asiantuntevaa työtä ja kohtuuhintainen lopputulos. Hinta-arvio heitti muutamalla kympillä mutta täysin syystä. Iso peukku!
Tuomas Kauppinen
PEUGEOT 2008 (2021)
Read More
Erittäin hyvää, asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua.
Taito
MERCEDES-BENZ 350 (2018)
Read More
Hinta arvio huollosta piti, oli edullisempi kuin toisilta pyytämäni samoilla vermeillä, sain huoltoraportin auton historiasta vielä paperille, mukava nuorehko asiakaslähtöinen tiimi, jatkakaa samaan malliin, sain toisen auton käyttööni huollonajaksi veloituksetta 👍
Matti Taskinen
HYUNDAI i30 (2019)
Read More
Olen erittäin tyytyväinen palveluun ja nopeaan toimintaan.
Mikko Somiska
SKODA SUPERB (2017)
Read More
Ensimmäinen korjaamo, joka löysi tuontiautoni sähköisen huoltokirjan. Kerrottiin myös etukäteen mitä seuraavassa huollossa pitäisi tehdä.
Previous
Next

Toimipaikat

Meistä

Mikan & Anssin Autohuolto Oy on täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo Jyväskylässä, Tampereella ja Hollolassa. Autokorjaamoissa on uudet huoltotilat ja autodiagnostiikkalaitteet, jotka takaavat asianmukaisen ja nykyaikaisen autohuollon autoon kuin autoon.

Seuraa meitä

© 2023 MA-Autohuolto | JVmedia