Varaa aika huoltoon

Jyväskylä, Tampere ja Hollola ajanvaraus!
Täytä auton tekniset tiedot automaattisesti syöttämällä rekisterinumerosi alle.


Mikan ja Anssin autohuolto Tampere avasi ovensa

Mikan ja Anssin autohuolto Tampere

Historiallinen päivä

Lauantai 1.6. oli Mikan ja Anssin autohuollolle historiallinen päivä. Sinä päivänä Keski-Suomen suurimmasta monimerkkikorjaamosta tuli virallisesti korjaamoketju, kun yrityksen toinen toimipiste, Mikan ja Anssin autohuolto Tampere, avattiin Tampereelle. Tampereen liikkeen avajaisia vietettiin Sarankulmassa Patamäenkatu 5:ssa aurinkoisessa säässä. – Ihmiset olivat hyvin löytäneet avajaispaikalle ihastelemaan tuliterää halliamme, kertoo yrittäjä Mika Kauppinen. Avajaispäivälle oli varattu ohjelmaa kahvien ja makkaranpaiston lisäksi myös Tv-arvonta.

Mikan ja Anssin autohuolto Tampere tuo hyvän palvelun ja modernit työkalut saman katon alle

Varsinainen toiminta alkoi 3.6. maanantaina, jolloin ensimmäiset autot nostettiin nostureiden päälle ja huoltotoimenpiteet aloitettiin. Uudessa korjaamohallissa on toistakymmentä pakasta vedettyä nosturia, minkä lisäksi kaikki huolto ja testivälineet ovat aivan alan huippuluokkaa.  – Panostimme varsinkin sähköisiin vianhaku- ja testilaitteisiin, eikä niiden suhteen kompromisseja ole tehty. Laitteet ovat vähintäänkin merkkikorjaamotaso useimmille automerkeille, osalle merkeistä jopa keskimääräistä parempia kuin merkkikorjaamoissa, kertoo Anssi Poikonen, yrityksen toinen omistaja. – Lisäksi uudempien autojen ilmastointiin käytettävä R1234yf-kylmäaine pystytään meidän työkaluillamme vaihtamaan ja huoltamaan ilman ongelmia.

Mikan ja Anssin autohuolto Tampere toteuttaa Jyväskylässä hyväksi havaittua palvelukonseptiaan myös Tampereen toimipisteessä. Kaikki toiminta keskittyy siihen, että asiakas saa parasta mahdollista palvelua. Huoltoihin sisältyy aina veloituksetta sijaisauto huollon ajaksi, eikä kalliitakaan huoltoja tarvitse maksaa kerta rysäyksellä. MA-erämaksu mahdollistaa huoltohinnan jakamisen kätevään kuukausimaksuun. Mikan ja Anssin Autohuollossa ei tarvitse myöskään pelätä, että hintaan tulee yllättäviä muutoksia. Mitään mitä ei ole sovittu ei tehdä ennen yhteydenottoa.

tampere nosturit
Tampereen hallissa on yhteensä 13 nosturia!

Toivotamme kaikki tervetulleeksi

Mikan ja Anssin Autohuolto Tampere haluaa toivottaa kaikki tervetulleeksi tutustumaan uusiin tiloihin ja varaamaan aika Tampereen parhaaseen autohuoltoon! Kahvitarjoilu aina aukioloaikoina!

Päivi Rantanen
Päivi Rantanen
@paivirantanen
Read More
Loistava asiantunteva palvelu. Nopeasti auto kuntoon. Suosittelen Tampereen toimipistettä.
Tarja Tainio
Tarja Tainio
@tarjatainio
Read More
Eilen renkaat piti pahan äänen ja aamulla klo 7:15 soitin Mikalle& Anssille ja kysyin saisiko heti apua 😱 Täyttä on mutta tuo tänne niin katsotaan mikä on kyseessä. Menin heti paikalle ja pyysivät odottamaan ja ota kuppi kahvia ☕️ katsotaan heti. Kivi sinne ilmeisesti oli mennyt hiekkatiellä kun on tullut nyt ajeltua .. 15minuuttia ja homma oli tsekattu😅 Mitä maksaa? No ei tällä kertaa mitään kun varsinaista vikaa ei löytynyt ja kirskuntaa ei kuulunut enää😅 Iso kiitos loistavasta, nopeasta ja erittäin ystävällisestä palvelusta. Tulen toistekin 😊
Rosamaria Sinervä
Rosamaria Sinervä
@rosamariasinerva
Read More
Erittäin hyvää palvelua, sijaisauto siisti ja erittäin hyvä lisä👍🏽😎 suosittelen
Previous
Next
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Toimipaikat

Meistä

Mikan & Anssin Autohuolto Oy on täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo Jyväskylässä, Tampereella ja Hollolassa. Autokorjaamoissa on uudet huoltotilat ja autodiagnostiikkalaitteet, jotka takaavat asianmukaisen ja nykyaikaisen autohuollon autoon kuin autoon.

Seuraa meitä

© 2021 MA-Autohuolto | JVmedia

Nyt kaikkiin huoltoihin ja korjauksiin

3 vuotta

maksuaikaa

Maksutavan tarjoaa Collector Bank