Varaa aika huoltoon

Jyväskylä, Tampere ja Hollola ajanvaraus!
Täytä auton tekniset tiedot automaattisesti syöttämällä rekisterinumerosi alle.


5 syytä tehdä huolto Mikan ja Anssin Autohuollossa

autohuolto

Sijaisauto

Kun tuot autosi meille huoltoon, saat aina veloituksetta sijaisauton lainaan huollon ajaksi! Autosi huolto ei näin haittaa arkiautoilua vaan voit ajaa normaalisti, kunnes oma autosi on huollettu!

Erämaksu

Meillä voit maksaa kaikki huollot ja korjaukset autoosi kätevästi erissä, jolloin isokaan remontti ei syö lompakkoa tyhjäksi kerralla!

Jyväskylän suurin yksityinen autohuolto

Mikan ja Anssin Autohuolto on lyhyessä ajassa kasvanut suurimmaksi yksityiseksi autohuolloksi Jyväskylässä ja Keski-Suomessa. Uusiin tiloihin muutto mahdollisti kapasiteetin laajentamisen ja Mikan ja Anssin autohuolto korjaa ja huoltaa kaikki autot nykyaikaisilla ja uusilla diagnostiikkalaitteilla asianmukaisesti. Myös uusien autojen takuut säilyvät normaalisti meillä huollattaessa!

Viiden tähden palvelu

Mikan ja Anssin Autohuollossa asiakas on kaiken keskiössä ja pyrimmekin palvelemaan asiakasta aina niin hyvin kuin mahdollista. Piilokuluja ei synny, sillä kaikki huoltohinnat kerrotaan huoltoon tuotaessa ja mikäli lisähuollon tarpeita ilmaantuu huollon aikana, kysymme aina asiakkaan mielipiteen ennen toimenpiteitä. Lisäksi huoltamolla on aina kahvitarjoilu, joten kuivin suin ei tarvitse autoa huollosta odotella!

Sähköinen huoltokirja

Useissa uudemmissa autoissa on siirrytty pois vanhasta manuaalisesta huoltokirjasta uuden aikaiseen sähköiseen huoltokirjaan. Laitteistollamme pystytään täyttämään kaikkien autojen sähköinen huoltokirja, jolloin huoltojen todentaminen takuuasioissa on helppoa. Lue lisää sähköisestä huoltokirjasta artikkelistamme tästä!

Varaa huoltoaikasi TÄÄLTÄ!

Toimipaikat

Meistä

Mikan & Anssin Autohuolto Oy on täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo Jyväskylässä, Tampereella ja Hollolassa. Autokorjaamoissa on uudet huoltotilat ja autodiagnostiikkalaitteet, jotka takaavat asianmukaisen ja nykyaikaisen autohuollon autoon kuin autoon.

Seuraa meitä

© 2022 MA-Autohuolto | JVmedia